Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na saharsko more ide samo fukara! Turska, Tunis, Spanija, maroko su destinacije za pemete. Ali nema veze, kockasti izumiru i uskoro ih nece biti i to ce opet biti Bosanski Jadran kao sto je i bio !!!! A u vezi ovih zemljoradnika. Njihove zelje treba ispuniti jer su oni stub svake drzave.
pa kad ovi kazu fuck croatia ond abas fuck i jos jebat ih usput hehehe
ZIVIO F U C K H R V A T S K A gazi gazi ustase... a posebno Bleha sto se sad predstavlja kao francek i za ustase..
jebemti isusa i kriz na kojem su te krstili. ZIVIO HIRUD !!
NIKADA NECETE U EU NIKADA NECETE U EU NIKADA NECETE U EU NIKADA NECETE U EU NIKADA NECETE U EU NIKADA NECETE U EU NIKADA NECETE U EU NIKADA NECETE U EU NIKADA NECETE U EU NIKADA NECETE U EU NIKADA NECETE U EU NIKADA NECETE U EU NIKADA NECETE U EU NIKADA NECETE U EU NIKADA NECETE U EU NIKADA NECETE U EU NIKADA NECETE U EU NIKADA NECETE U EU NIKADA NECETE U EU NIKADA NECETE U EU NIKADA NECETE U EU NIKADA NECETE U EU NIKADA NECETE U EU NIKADA NECETE U EU NIKADA NECETE U EU ZIVIO ZMAGO JELINCIC I NASA DEZELA U EU.
Vidim,vidim neki se primitivci javljaju iz mrtvih.AL'opet nijedne pametne.Pa znajte Hrvati da ni vama nece svanuti ako Bosni ne svane.Vi ste na toj poziciji da nebi zaobilazili morate kroz Bosnu,a naravno svaki stranac to ce ucinti prije vas.Vi mislite da je vasa poljoprivreda bolja ili ekonomija nebrinite necete vi daleko od nas.Vase more,sta je to?JESTE LIJEPO,ali pazite dok se autoput sagradi sijebacemo mi vas i to lijepo,A znate zasto?U TOM TORU NEMA LI MIRA USTASO,pozdravite se sa inostranim turizmom,sto ga nikada nece biti.KO vam dolazi,to smo mi Bosanci jedini turisti,pizda vam materina njofrina,i hocemo potrositi,galantni smo,nismo sitnicari,radimo citave godine da bi smo se odmorili.Nebrinite ja kad dolazim kod vas,ja dolazim na jadransko more,a ne u Hrvatsku.Hrvatska sta je to?KAD IDES SARENI TI SE PRED OCIMA JEBO TE OD ONIH SAHOVNICA,Evropa vas je sita vas nacionalista.NEBRINITE U EVROPI TO NIJE MODA.kazu sta je to?Zato i necete u Evropu mamu vam zanjofram,kazu previse pretijerano sa tim nacionalizmom.Znajte da Evropa je zadivljena Bosanskim MUSLIMANIMA ISTO TAKO MEDZUNARODNA ZAJEDNICA.Mi jednostavno znamo ko smo i sta smo odakle dokle je nase.Ko smo i sta smo,nama nije potrebno nikakvo dokazivanje i jos trzimo poslije toga opet neki suzivot sa ovim ustasama i cetnicima.To vidi medunarodna zajednica da ta tolerancija postoji samo kod Bosnjaka i da je jo sve privilegije.A TO I VI VIDITE USTASE,pazite ne ide se daleko sa nacionalizmom mamu vam zanjofram.
Haj cetnicicu razguli.
KAJ HOCE OVE BOSNJE. SVI SELJACI BOSNJE SU STALE UZ ALIJU 92 PA NEKA IH ON SAD HRANI JEBAL IH ON, ON IH JE ZGUZIL, ON SE OBOGATIO A ONI SE VRATILI ZEMLJI I MOTIKI STOKO SELJACKA KAJ STE TRAZILI TO STE I DOBIL. OPET BI SUTRA KAD BI VAS SDA NAPUCKALA KRENULI DA GUBITE GLAVE.. MARS U TOR MARVO..
ko je strajko? zasto? kako je zavrsilo?
mah ljepa vam vijest nema sta al ne govori sto su se nasi poljoprivrednici bunili razlog?