Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kola se slomila na sitnoj buraniji a nesto cisto sumnjam da nisu imali uredna odobrenja za oruzje.
Trebaju se žaliti I tužiti?
Ne bi me čudilo da je palo nekoliko eura u džepove za prolaz...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa ništa, jednostavno pozivamo Šmita da poništi ovu odluku i proglasi nalagodavce idiotima
Bgm ova odluka znači da je Šmit samo turista u BiH.
srbska posla i srbska inteleegeencija🤣
Znači, GP ne priznaje VP?
Podnijeti tuzbu protiv nalogodovaca…disciplinske komisije do Nesica. Odnosno od buranije do dilera. Organizovati pravnu pomoc relevantnih pravnih strucnjaka, i sa kamatama naplatiti. I pozvati Nesica da direktno oduzme oruzje Shmidtovoj sluzbi. Da hinja sam to rijesi, da vidimo kako ce se to zavrsiti. Umanjiti mu platu po istom pravilniku, ako to ne rijesi.
Činjenica je da su Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Srbija ostale bez stanovništva. Mentaliet paljenja, ubijanja , kradje ..... doveo je nas do toga da omladina ne želi živjeti u ovim plemenskim torovima. A i ovo malo što je ostola nije im do nicega.
Bez Sfora i jefinstvene bh policije ovdje za obicnog gradjanina nema zivota.
Sfora u RS i specijalne jedinice pri FUP - Bosnjaka ... svaku smo bitku izgubili. I u policiji imamo trojicu i u vojsci ... ma svuda i to 6 glava hrvata ide na jednu bosnjacku sto je van svake pameti da nepunih 9% uzimaju primat pri zaposljavanju. PO KOJEM OSNOVU KAD CINE 9% GLASACKOG TIJELA ?! MOZE LI MI SHMIDT TO OBJASNITI ? TREBA ZAJEDNO SA MANJINAMA DA CINE 3 GLAS U PREDSJEDNISTVU !!!!
Uh ovo je super vjest za dodika i nesica.
Skoro je Vucic usao u BiH sa licnim naoružanim obezbjedjenjem.
a de niste trebali
Ovaj novinar zagovara da mu STRANI DRŽAVLJANI NAORUŽANI mogu ulaziti u zemlju; a vjerovatno slavi Dan Nezavisnosti hahhahahaha
to na sudu pada ko trula kruška, prosječni advokat može pobiti te disc.odluke
Mora nwko dobiti batina na ulici. Onako slucajno
Ako Schmidt sada nešto ne poduzme treba ga sljedeći puta skinuti na granici do gaća sa psima za drogu. Neka mu policajci kažu da imaju sitnu djecu za hraniti i da ne mogu zbog njega plaćati kazne. Ovo je odlično što se desilo. Da vidimo konačno jesmo li protektorat ili ili je on samo glumac.
Bosna nije protektorat. Schmidt je samo glumac.
Opet sve preko policajca… a bolje i to nego da su zaustavili, pregledali, oduzeli.. odmah bi bilo otkud vam pravo štićenoj osobi, i onda bi možda i otkaz dobili, tako da i naredni put bolje pustiti pa nek odbiju od crkavice…
Zao mi je ljudi koji su obicni zaposlenici i ljudi, a na njima se koplja lome. Schmit je zasluzio i za to navijam da ga jos i pokusaju uhapsiti. Kad sjedis i ne radis nista na njihovo lajanje i ponizavanje nisi ni zasluzio da te se postuje! Licemjerna i bezkicmena Evropa!
Po cemu si jadnice, kicmeni i posten? Ko je to od svjetske diplomatije posten i nije licemjeran?
Svakojaka bagra iz Beograda prolazi stalno bez pregleda
RS i Srbija su jedno tijelo dok je svabo oduvjek bio neprijatelj slobodne misli.
Kakvi ste vi klosari