Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
10 godina zatvora odmah
@caki1995 malo je to
osuditi tog uhljeba za terorizam...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i ovo je BiH
evo ovaj uzeo mito.Onaj u Mostaru ,,preko veze".Strasno...Mozemo samo pozeliti da nas korona ne provuce kroz sake kao italijane.Inace ce penzioni fond da bude olaksan i ti dobro...
nije dosta sto krade redovno, pa se nije mogao strpiti i vanredno
Da su divovski ažurno političare lovili ne bi imali ni njega danas da tako radi. Čovjek se zaj** pa pomislio da je i volu dozvoljeno isto što i Jupiteru...
u tvroza ga
Mala čojeku plata pa je prisiljen na ovakve poteze. Povećajte mu platu pa neće uzimati mito. Možda tip nema kile brašna u kući. Treba imati razumijevanja za ovakve ljude. Najlakše je osuđivati.
Ni 100 godina zatvora nece pomoci da se neko ne zarazi. Nego strpati ga da se zarazi kad je takvu ludost kogao napraviti.
Mi bi za par stoja rođenu majku prodali. Porkleti smo.
Kako nam je potvrđeno iz Granične policije, on je pustio u BiH dvije osobe iz Hrvatske i jednu iz Njemačke. No, zbog pandemije koronavirusa, obje osobe iz Hrvatske morale su biti upućene u hitnu izolaciju, dok je osobi iz Njemačke, koja ima pasoš i Švicarske, morao dati rješenje o odbijanu ulaska u BiH.
ISPLIVALI DETALJI O JUTROŠNJEM HAPŠENJU GRANIČARA: Uzeo 20 eura da pusti tri osobe, a dvije su odmah morale u karantin
pa zna se da je pušto za pare onaj žućo što je oženjen za kelnericu iz Maoče.... i sad svi iznenađeni
kraju za 20 eura si pustio ljude da uđu. da sjebes toliko stanovnika u drzavi. pa tebe treba zatvoriti do kraja zivota za tih 20 eura. koji si bijednik.
Ironicno je sto ce nas: veze preko kumstva, rodbinske veze, korupcija i sve ono cega ima napretek u BIH ubiti :)
Šta je taj vjerovatno do tog slučaja uzeo para hih ti majke drage ...
Otkaz debilu, kaznena prijava i novčana kazna. Zbog ovakvih debila i nastane pandemija.
Korumpirano djubre!!!!!!!!
Nikad mi nećemo bit država...
Za lijeka mu trebale