Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo ih Hrvatima proslijediti u duhu dobrosusjedski odnosa i po zakonima unije 😀😀😀😀
Haha dobra dobra xD jedino sta ti ne slusaju nikoga :S a kad udju mi cemo ih samo proslijedit slovencima i ajmooo :)
policija i vojska moraju biti u pripravnosti. Bugarska i Mađarska su uhapsile preko 10 000 ljudi sa falsificiranim sirijskim putovnicama i preko 1000 krijumčara ljudima. U tom valu izbjeglica ima svega i svačega.
...ne smiju kroz minsko...
Europe with no borders!
Vidi im faca bem ti isusa
Tako i mi kazemo za Hercegovce i vlahe kleponja do kleponje glave jedva nosaju kolike su
'vamo ni izbjeglice nece.
Zbog toga su krivi srbi Hehe
Znaju oni da će za kratko vrijeme doći do rata u BiH i da se tamo netreba zadržavati, to je prilika za povratak bosanskih sirijaca kući
Pa znaju i oni sta valja, i gdje dobro gdje nije, nisu rodjeni jucer ili zivjeli u sjevernoj koreji pa da ne znaju kako je u kojim drzavama. I ja bi radije u Austriju, Svedsku, i Njemacku nego u ovu Bosnu. Prosto logicno.
Jarane koji su muskarci sta je ovo jedna žena samo na slici..Pa ovo treba vratiti bori te se protiv Bašara Al Asada
Zato što godinama porodica njegova vlada i ponižava narod.Kako moze biti dobar Asad kad uzme tenkove i ubija narod, nije tu sam Asad kriv krivi su mnogi od Rusije do Amerike.Treba se boriti na strani pobunjenika..
mogu oni sastavljat planove koliko god ih hoce ali fazon je kvalitet tog plana i naravno sprovedba koja je inace kod nas na vrlo upitno niivou
Imaju oni karinu od Plana , uvijek spremni a u supstini su totalna nula , Ako ove izbjeglice krenu preko Bosne , molim taxiste na crno neka odu tamo oko zvornika i neka zaraduju dobru lovu .meni 10 % ide jer sam vam dao ideju .i sacu ovo uslikat i ovjerit .
a ne možeš biti izbjeći kad odmah prepoznaju Bosanku čehru... :S
Mostove na drini zatvoriti za svaki slucaj, Madjarska je zatvorila granicu i kozojebi bi mogli krenuti preko Hrvatske ili BiH. Kozojebi emigranti nisu dobrodosli u BiH
samo ih šaljite za sarajevo. garant će im svatko pomoć. how yes no...
USA Kongres razmatra rezoluciju o proglašenju genocida nad kršćanima kurdima..napokon nesto pozitivno treba problem rijesavati na izvoru a ne ovako bez obzira kilko teze bosnjaci za ovim muslimanima oni nisu neseg mentaliteta misli da nije dobro da dodju u bih.
kako sam sretan sto sam pobjego iz ove sljame, sad zivim skoro dzabe u austriju
gledaj prostora oko ove ljepotice na slici svi je cuvaju glavna je, She is the man bro :)