Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo dignuti zid
Nema nikakve razmjene sa agresorskom drzavom !!!!
Na ime vode Drine što je koristila za struju to prvo treba platiti. RAZMJENA TERITORIJE SE NI PEDLJA JEDNOG NE SMIJE DESITI!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Šta su do sad radili Alija, Softić, Bakir, Bisera, Adil, Bićakćić, Tihić ... nije ovo od juče ?? Oni su bili vlast !
Bravo! Sve jd ovo njihovo maslo
Pa tamo su ionako sve Srbi ili? Šta je njima sporno?
A jel ima Srbija kakve teritorije sa lijeve strane Drine (Semberija) ? Ko da ima? Nudi duplo više a mi smo tu da mudro odbijamo ne znajući bilo šta podrobnije o tome
Od Konakovića i Nikšića se nemože očekivati taj famozni državnički stav prema komšijama i susjedima, jer su se preprodali i za pitanje granica i sada moraju da šute. Ovo što se Denis " istrčao" nije planirano u kuhinjici troljke, Sada su samo u još jednom povećem belaju. Uostalom i onako su zalutali u državničke poslove. Dino umjesto da resetuje MIP, važnije mu j bilo da trkne do Bosanske varošice Laktaša, umjesto, recimo, do Pariza ili Londona???
Može, neka daju Sandžak.
Jesi li mislio Sanđak do Ibra?
Opet, imas sve na svojoj strani. Zakon, međunarodno pravo, međudržavne ugovore, i odjednom ti praviš neki kompromis i pregovaras. Oko čega?
O tome vam ja pricam cijelo vrijeme, hidropotencijal koji koriste komsije godinama, a ne placaju ni feninga uz pomoc domacih kvislinga.Zamislite da BiH koristi njihov hidropotencijal bez naknade, kako bi se upeli bosanski ortodoksi i hercegovacka manjina.
Svašta Srbija BiH dužna i još oni nameću pravila kako i šta da se uradi…
Fasizam bez granica!
Ni pedlja agresoru, ni pedlja poganu.
Ma dosta više granica Morava i kvit !
AKO NEĆE LIJEP I POŠTEN DOGOVOR ONDA NEKA IDE MEĐUNARODNA ARBITRAŽA - Inače - bh. opštine Bratunac, Srebrenica, Višegrad, Rogatica i Zvornik su najveći gubitnici i oni bi trebali prvi da podignu glas
Neka ga pita Bake kad bude opet igrao šah sa Vučićem
ma tuziti ih i uzeti sa kamatom sve kakav ba dogovor,jer ko se sa njima ikad ista dogovorio
Dužni su nam milijarde za ove hidroelektrane, prave se blesavi, a plasiraju pricu o investicijama da prave nove. Struja je nafta 21. vijeka. Sve prelazi na struju. Ni milimetra dusmanima!