Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@---- TEBI I TVOJIM CETNIKUSAMA JA DA NABIJEM MOG KONDORA U USTA ZVALJAVA I DA VAM SE POSEREM U TU SVINJSKU NJUSKU .
Sve u svemu ok, ali ne mogu da vise vidim njenu facu i osmijeh. Sto nam je puno potrebnije su investicije u infrastrukturu i industriju; da Sarajevo dobije nagradu za progres i rast zivotnog standarda. Svi se nesto kurce oko rata, a 13 godina Sarajevo ne da ne ide naprijed nego NAZAD i za to su upravo krivi takvi mamlazi kao Borovac i Silajdzic.
KURVO DA TI DAM JA SVOGA GOLUBA PA DA ULETI U TVOJU RUPU BALISKU BALINKURO PA GA NOSAJ PO CITAVOJ GENOCIDNOJ fbih
http://www.youtube.com/watch?v=kRqUbVmWFr8
Sve je dobro dok Borovac ne stipu goluba. E onda cemo svi da najebemo.
To samo ima u Bosni da se golubovi urucuju gradovima. Primitivizam krajnjih granica.
TI MAJMUNE IDI NA PALEX.COM AKO TI STA SMETA JEBEM TI CJELOKUPNU FAMILIJU
POSEREM VAM SE NA GOLUBA JEL GA DOBIO STO JE PROTJERO 180000 SRBA IZ SARAJEVA A TEBE SEMIHA TREBA DOBRO IZJEBATI KURVO I NOSAJTE PO GENOCIDNIM GRADOVIMAfbih usmrdjelog goluba gebelisticki novinaru asime marssssss
Pravo mjesto za \"Goluba mira\" - mirnom gradu, prepunom parkova i ljubavi, tihih gradskih četvrti i čistih ulica, hramova kulture i umjetnosti. Kako se samo nisu ranije sjetili našega grada, napaćenog u vihoru rata, a sada slobodnog, lepršavog i razdraganog sa svojom mamom - gradonačelnicom visokih moralnih vrijednosti, poznatoj po brojnoj rodbini širom svijeta koju je stekla požrtvovanim bratimljenjem sa mnogim gradovima. Mama - toliko predana svom poslu, u žaru bratimljenja se po drugi put pobratila sa našim predratnim bratom - gradom Dubrovnikom. Prava nagrada - u pravim rukama. Novi veliki uspjeh gradske administracije. Treba im hitno dopustiti da podignu plate. Retroaktivno !
@hahaha Ti se pozivaš na neku završenu školu, a sasvim si nepismen !!! Da nisi možda studirao na prestižnim Univerzitetima u Novoj Biloj ili čak pozdiplomskom studiju u Laktašima ? Tebi i sličnima tebi, prostor za komentare služi da se komentira tema (naslov i tekst ispod), a ne za međusobnu izmjenu prizemnih uvreda. Moderatori, zaključajte temu ili brišite prostačke postove.
polupismeni idiot,kako se usudjujes ,nit me znas a ni moje diplome ne vidis kozo jedna glupava,zavrsio sam dovoljno skole i vidio svijeta da te samo mogu analno jebat jer bolje zasluzio ili zasluzila nisi,jel to gledas na pisanje ,pa jebem te kad vidis polupismenu onda,a sto se rata tice ne diraj gdje vatra gori jer licno sam je osjetio kozo ili ovane ,a sto se tice infrastrukture,pa sami se hvalite kako se grad gradi,sve sami zelenici a gdje si ti od toga vidio rape , konju jedan ,pa gore sam proso ja tokom rata nego ti kozo-ovane,jos se javljas :):):)ZNAS KO JE EMERIK BLUM ???
Nije RADNA klasa,s kojom se ti - polupismeni idiote sprdas,kriva sto je izbio rat i sto nakon doticnog u ovoj drzavi nema nikakve industrijske infrastukture, turizma,a samim tim i privrede. Poslao bih te u Focu na 3 godine da sebi hljeb zaradis,pa bih te pitao hoce li ti na pamet past da se podrugujes jadnom svijetu koji nije imao prilike, ili zelje da ode iz ove zemlje!
pa vidis i sam da nemas ni jednu drugu uvredu osim DIJASPORS hahah pa da sam se predstavio ko neko drugi naso bi ti i jos nesto ali ok ,jebaji ga pradjed mi rodjen u sarajevu bio sam citav rat tu mozda i opuco koju ali ok,nije vazno,jao jel ono prije nekoliko godina osvanula dzamija na cvili pa sad na ciglanama,e jadi moji,a plata 250 km ,gdje ste bili na godisnjem ???
dobro pa ovaj golub ne ide od zemlje do zemlje, jer bi se poslije bosne (nazalost) mogao samo pozlaceni golub zvati... @ja sam ti si lokani dijasporas neki, skromno razvijenog mozga..
KAD NEMA STO ASIM DA KAZE ONDA JEDNOSTAVNO POBRISE TUDJI KOMENTAR . TOLIKO O ASIMOVOM POGLEDU NA SLOBODU GOVORA .