Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije bilo branioca i njihove krvi,onih koji danas ili su bolesni ili tesko zive,oboljelih braneci grad,nebi bilo ni Sarajeva, ni gradskog vjeca,ni Vas sto o tome odlucujete,pa vi dodjeljujte kome hocete,zaboravili ste na takve,vi to niste ni svjesni uzivajuci u raskosu koji su vam oni omogucili.
Je.o vas Vincent Tan,gdje sam ja i ovakvi ko ja sto zivot i zdravlje dado za ovaj grad da bi vi danas tu sjedili i svakom zivu dodjeljivali nagrade sem istinskim herojima ovog grada.Svake godine trebate dati to priznaje po 10-torici boraca,ovih koji su jos ostali zivi,a sve nas je manje.
Ovde svakom građaninu treba dodijeliti plaketu a ne tamo nekim kurajberima
Postujem sve ali gdje je Avdo Huseinovic ?