Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skaka je beton momak, gradsko dijete i zna sta treba Sarajevu. Sta zna neko sa strane sta je Bistricka stanica i koji se film snimao tu. Svi projekti gradonacelnika su odlicni za promociju Sarajeva kao pozeljne turisticke destinacije. Valjalo bi da se i Vlada sa puno vecim budzetom ukljuci i da prati Skaku kad vec oni sami nista ne znaju.
Bravo za Skaku. Stranku mu ne volim ali on mi je skroz ok iako je slagao za diplomu.
Turisticka atrakcija, pa neka '' zavrni'' transakcija. Turisticka organizacija pa neka malverzacija
Svaka cast Skaka i jest ruglo bilo
Ovaj Skaka je neumoran, covjek non stop nesto radi, I naravno da ima podrsku gradskog vijeca jer su sve njegove ideje itekako važne za Grad Sarajevo!
Skaka ima odlične ideje i drago mi je sto je gradsko vijece prepoznalo značaj ovog projekta. Nadam se da ce krenuti u sto brzu realizaciju i da cemo za dvije godine imati potpuno novi izgled ovog dijela starog grada!
Ovo ce biti pun pogodak kada se realizuje. Atraktivna turistička destinacija, koja ce privući brojne turiste, a svakako i poslati ljepšu sliku grada Sarajeva!
Radi ovaj gradonacelnik, svaki dan neka nova njegova inicjativa i to sve bolja i bolja! Ovo ce biti top turistička atrakcija koja ce privući mnoštvo turista, bas ono sto nam i treba!
BRAVO ... to je spomenik mnogim genercijama sarajlija i lijepih sarajki
GLUPOST !!! Zašto o ovome ne pitati GRAĐANE !!! Treba rehablitirati UZANU prugu od Bistrika pa bar do KORANA !!! Ovaj PROJEKAT bi bio PUNI POGODAK za dodatnu TURISTIČKU ponudu Sarajeva !!! A staničnu zgradu na Bistriku rekonstruisati djelom u Stanični objekat, Muzej uskotračnih pruga, lokomotiva, vagona.....normalno i ugostiteljskih ponuda, i ako ima prostora za još poneku ponudu !!!
@Kupidon Trasa pruge postoji, sa svim mostovima, tunelima, potpornim zidovima, odvodnim kanalima, staničnim objektima .... Jedan mali dio pruge nedostaje koji je uništen izgradnjom OBILAZNICE !!! U tom djelu ugraditi šine u postojeći asfalt !!! A staničnu zgradu Rekonstruisati i prilagoditi sa novim SADRŽAJIMA !!!
@Kupidon SLAGAO SE TI ILI NE značenje riječi je: REHABILITACIJA - povraćaj u pređašnje stanje, proces obnavljanja infrastrukturnih objekta REKONSTRUKCIJA - 1. ponovna gradnja, zidanje, obnova konstrukcije 2. izmjena ustrojstva ili jednoga dijela sastava čega; reorganizacija, preinaka
Aman, aman. E ako bude to skupo ko "Hubijara kiosk", ne isplati se.
Evo ovdje predlažemo da se Hubijara kiosk proglasi odmah nacionalnim spomenikom. I predlažemo da na tom svečanom proglašenju u Hubijara kiosku pjeva Hari naš lijepi, zaslužio je još 100 milja pored paušala.
Kostat ce ovo mnogo novca, tu zivi nekoliko porodica. Prvo se tim porodicama moraju obezbjediti stanovi pa tek onda raditi bilo sta.
Isto tako ilidzanski kreteni vode računa o staroj stanici na Ilidži
Bas tako, dok neko ne pogine i neobrusi se na nekog nece se sjetit sami.
Glupost, peru novac, niti je atrakcija niti ikog zanima ovo.
Ima li ista pozitivno za tebe na Klix-u?
@vibrator ima. Ali ovo nije ima ovakvih objekata duž pruge koliko hoćeš. I nemaju nikakvu vrijednost. Srušit i napraviti korisne stanice.