Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Šta se desilo u posljednjih pola godine u Banjoj Luci........velika rupa, roj komaraca i kre-kre zvuci"
Nakaradna izdrkotina Rs, Banjaluka, srbi mi se sve više gade i gade iz dana u dan.........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji VOLE I POŠTUJU tu izdrkotinu i koji MISLE da ta izdrkotina treba da postoji...
Ko zna sta kopaju,mozda prave vertikalni tunel
Imamo mi i previše ovih što sasvim pristojno znaju naobečavat . . . Samo , problem je što su svi oni - LAŽOVI ...!!!
Ovu rupetinu treba 'pretvoriti' u bazen, tokom ljeta, a klizalište tokom zime-hladnih dana. Kad je bal nek' je...
Slika stanja u đikanistanu...
Auuu, što se forsira mlada masonerija tipa Igor Radojičić...
Rebalans budžeta za vise od 70 miliona karaka. Mislim da smo otkrili novo ima za našu valutu. I iskreno receno zvuci primjerno - karaka...
To je privatno zemljište, pa ne može to tek tako grad da riješi. Ko je kriv vlasniku što je ulupao toliko novca u rupu. I daleko je veće ruglo nezavršeni hotel Palas u samom centru, nego ova rupa koja se može zatrpati i u parking pretvoriti u kranjem slučaju.
Drugo je Palas. To je zaostavstina iz rimskog doba
@Dado dijasporitus Bila je rupa i tamo gdje sada stoji prazna zgrada centralne banke. Kažem, lako se sa rupama izboriti. Ne onim u glavama, nego na zemlji. Da bi Palas došao do rupe treba mnogo novca :)
Ja koliko znam umjesto planiranog city malla tu ce da se izgradi podzemna garaza, koja ce itekako unaprijediti infrastrukturu grada. Sta ce biti iznad garaze nemam pojma. A city mall bi tu svakako imao malo smisla, jer su obliznje uloce premale za toliki dotok saobracaja. Drugim rijecima nastao bi haos u tom dijelu grada, tako da je bolje sto ce ga prebaciti negdje drugo.
zato su i odustali. preciznije, to je progurao radojičić kad je postao gradonačelnik. luburić je saglasan, sad samo treba par mjeseci za te procedure, a gradnja onda ostaje za proljeće. i to je sve i cijenjeni novinar mogao provjeriti sa dva klika umjesto što još jednom dokazuje nivo ovog portala.
što se tiče livade za ispašu ovaca, ako ti tako kažeš, onda je to - to. zvučiš mi kao relevantan faktor za tu problematiku.
Uginula kornjaca koja je nosila Planetu!