Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prelijepe gradevine najljepseg perioda, Sarajevo centralno-europska metropola polako ali sigurno...a zli jezici nek crknu...
Daj maknite te tezgaros svercere vise sa ulica Sarajeva! Hajmo kazne 3000 maraka po komadu tezge, pa da vidim ko ce stisnuti muda!
SDA samo krade, Austro Ugarska je mnogo lijepih stvari napravila, sadašnja vlas sve pokrala
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne zivim u Sarajevu, ali sam vidjela ovu zgradu I nisam mogla vjerovati da je trznica... Svaka cast ko god da je zasluzan za ovakav izgled. Pozdrav iz Zenice :)
Slikajte šta Memić radi na Ilidži
jest. satrase se. mnogo im baustela zanimljiva
Za primjera kako se može redati pozitivna za pozitivnom priča o nekom javnom preduzeću u BIH jesu Gradske tržnice i pijace. Hvala upravi ovog preduzeća što vraća nadu narodu ovoga grada. Jedan od najljepši objekata u Centru grada.
ne sarajate zivota vam vandali ovo
Rulof
Definitivno atraktivna zgrada. I lokacija... Nisam siguran da je 'pijaca' maksimiziranje potencijala ovakvog objekta. Uz jos nesto dodatne investicije imas kulturnu, obrazovnu ili sl. ustanovu u strogom centru grada...
Treba zvati komsije iz rs da se i oni malo dive trznici i vijecnici koji su trenutno dva najljepsa objekta u BiH
Djaba ti ovo kad natod nema lovu za osnovne namirnice. Market je puno jeftiniji od trznice, prema tome bit ce i ovde jedan veliki poslovni minus. Ali zato imaju kadrovi vec plan B za ovu zgradu.
Ovo je moj drug Tera napravio, pozdrav iz Splita i cestitke za ovo.
-- gradska tržnica provlači TURISTE A ja mislio kos vugdje u sviejtu kupce ! Al takva je kupovna moć pod rođacima Penisom i BAkirom da su za nabavke voljni još samo ... tursiti.
OJ KAKO JE MOJ DRUG OVDJE OTREŠTIO ŽVALJAMA NIZ OVE STEPENICE JA URLO KO HAJVAN SVI NAS GLEDALI.
ha ha ha da ovo u džabal-al abadu ostane 7 dana u novom stanju?! pored džabalabadske omladine što ovuda kruži?
@kupo okupaj se okupaj se, operi se dole, ma idi bolan okupaj se okupaj se operi se dole
Prosla sam danas i vidjela trznicu ali je skinuta skela i sve je zavrseno, ovo je vjerovatno stara slika. Slucajno poznajem novog direktora i znam da je ovo tek pocetak.
Jedna od ljepsih zgrada u centru grada, na njih se treba ugledati. Sve pohvale!
Stop Vandalizmu Na Fasadama.
Eno vidim na obali zgrada sindikata tek fasada ofarbana neko je vec nasvrljo.Ljudski otpad.