Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjednik Gradskog odbora SDP Banja Luka, Vojin Mijatović!!! Je li vam ovi govori nešto? Jel' ima još neka pro-bosanska stranka u entitetu RS da ima lokalnog bosanskog srbina za predsjednika?! Ko ne vidi da je SDP jedini mogući potencijalni kohezioni faktor među narodima BiH, taj je ćorav ili se pravi lud.
@laganitza nisam bas siguran u to, a nisam ni corav ni lud niti se takav pravim, koliko god zelim smatram da je normalan suzivot u bih nemoguc, barem u skorijoj buducnosti
@laganitza govori nam da je SDP grana SNSDa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pametno, mudro i jasno. Smrt fašizmu, sloboda narodu!
@Antiboot --- smrt fašizmu (četaljskom) sloboda narodu !
RS je rak rana Bosne i Hercegovine koja se mora ukinuti da bi se moglo normalno živjeti
Bravo
"...mislim,i mala djeca znaju...u bosanstvu je izlaz...Najprije svi su Bosanci/Bosnaci svejedno,pa onda mogu biti ideoloski razvrstani na partije/stranke.Npr. stranke konzervativne/narodne pa je cine SDA,SDS,HDZ,SNP i sl.pa onda socijaldemokratske stranke centra koje bi cinille DF,SDP,mozda SNSD,GS,i razne druge soc.dem.stranke,zatim stranke liberalne orijentcije...npr.PDP,SBB,NS,...ali najprije bosanstvo svima..."
Što je zaključaka nakucao Vojo Chetnik, koljac Meholjica potencijalni hahaha
Čuj “i RS je BiH” ! Pa Republika Srpska je pola BiH, kada to shvate i ovi iz “većeg entiteta”, onda ćemo moći da pričamo o nekoj zajedničkoj državi.
Ako se realno gleda SDP sada drži Sarajevo još da uzme Banja Luku Mostar sam pada oni će da vladaju Bosnom. Ah što nemogu ove komunjare !
Napokon se sjetili nakon 30 -tak godina, haj nek je sa hajrom. Bolje nekad nego nikad.
SDP nikad neće dobiti moj glas.
Samo SDP moze napraviti drzavu od Une, Sane do Drine
@IstinaSamoIstina -- SDP možda, komunjare nikad !
STANI PANI.... STAT CE U UZ DODOJKA!!!
Čast, odgovornost i Damir Mašić baš i ne idu u istu rečenicu...
Gdje da dođemo, ne piše adresa ni broj ?
Da ste to uradili prije 20 god sad bi bilo drugacije i imali bi mozda i vlast u rs.. Niste uradili pa mislim da cete slabo proci u rs jer ste t uradili radi funcija