Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E da Alija Behmen mi je prof na fakultetu vec 2 predmeta, ma legendaran lik definitivno, da se pricat sa covjekom, zdravog je razuma i sto je najbitnije znam da nikada nije primio mito
Bolje i ove kako ti kazes \"komunjare\" nego te tvoje sandzaklije, fasisti i mudzahedini iz SDA i te nevladne ogranizacije SzBIH sa cica glisom na celu Haretom ccc
Mislim da je krajnje vrijeme da administratori uvedu obaveznu registraciju prije davanja komentara. Za clanove foruma bi vazila postojeca registracija. Sto se tice ovih ubacenih cetnickih agenata tipa Drogba ili Taib, njihov zadatak je da zavade gradjane Sarajeva i odrza status quo koji je potreban nacionalistima radi odrzavanja na vlasti.
Dajte covjeku sansu pa ako ubrlja trazimo smjenu kao sto bi i trebali za sve ove nase politicare. Nevalja smjenjuj ga pa bi mozda radili drugacije kad znaju da mogu lako da izgube svoju stolicu.Strah je najgori.
A ovog kurtona Drogbu i ovog seljaka Taiba ne treba u Guantanamo... Ko ce se jebat\' oko toga.... Samo ih treba vratiti picku lijepu materinu, u selendre iz kojih su sljegli pa nek tamo zive u srednjem vijeku, na kurac ih nabijem zaostali! Vrlo jednostavno.
Hvala Bogu dragome!!!!!!!!!!!! Sve moze - samo da vise nisu one smrdljive polupismene, zatucane, primitivne balije iz SDA ili partnera im u kriminalu i pljacki Bosnjaka SzaBiH!!!! Bice mi drago ako SDP ne prokocka povijerenje gradjana i ako se zaista potrudi na na mjesto gradonacelnika postavi nekoga ko nije samo Zlatkov poltron, nego covje koji voli ovaj grad ii osjeca sta ovome gradu treba. A ovoj smrdljivoj SDA balincadi koja se ubi pokusavajuci da od ovog grada napravi SDA primitivnu i zatucanu kasabu porucujem - JEBALA vam ona seljancura Borovac mater i vi njoj! Dosta je ovaj grad trpio nju i slicne balije! Mars nazad u sela iz kojih ste se nakotili, pa probajte opet nekad da glasate \"srcem Sarajevskim\", gamadi primitivna NAZADNA!! Ovo je 21. vijek, govnari! Necemo da nam se svijet radi vas i vaseg primitivizma smije!
fakat najjjjjjkomicniji komentar: kad vas komunisti budu hapsili po dzamijama, hahahahahahahahahahah kolko je taj zaguljen ,neuk itd. jadan procitaj koju knjigu ako nisi zapamtio kako je bilo za vrijeme SOCIJALIZMA.....znas, ne komunizma!!!!!! pa ces vidjeti jesu li ljudi kako ti kazes hapsili po dzamijama,presmijesno...ja znam da moje nisu hapsili, a i onda i sada smo muslimani koji su ibez ikakvih problema praktikovali svoju religiju,a opet je postojalo nacelo ne diraj nikog niko te nece dirati! svi imaju pravo vjeroispovijesti! tad su bar muslimani bili gospoda , nisu brukali svoju vjeru ovakvim glupostima: hapsiti po dzamijama, nisu isli na hadz ,a ovamo ubijali, nisu imali potrebu da grade dzamije na svaka 3 metra ,vjera je bila nesto licno, a danas je fuj!
@ me U ŠUMU PA MEKEČI... DOSTA! VISE TERORIZMA SDA I SBiH
Nacionalisti,satrace vas mrznja.dobicete rak.nemojte se sikirati,puske u ruke i sastanite se sa cetama i ujama i ko pobijedi ima Milku cokoladu za nagradu
Nije SDP doveo Miškovića u Sarajevo nego Fahro i Šaja
Napokon narod treba da izađe na okrvavljene ulice Sarajeva i da jasno i glasno kažu da ne žele na vlasti prikrivene Zlajine četnike kojima je jedini cilj da uzmu šeher Sarajevo ako već nisu mogli u miru. Bošnjaci postaju u svom gradu i zemlji radna snaga za ubice svoje djece, postajemo margina ove zemlje!
Bravo SDP ! a nacelnik nije sam sebe izabrao i bice iz SDP-a zato sto su gradjani shvatili gdje je buducnost.
Dragi moj SDP i dragi moj Damire Hadzicu pa sta ce nam te ispusene mustikle. Posalji ga u tvoju opstinu gdje si ti nacelnik a ti se kandiduj za gradonacelnika . Behmen je moderan pravo ?????????? Fuj kandidat , a jos nije iz Sarajeva !
Mislio sam da ce SDP izabrati nesta bolje od ovog Behmena!!! Nek daju priliku nekom mladom covjeku!!!
@Drogba Sjasi ba Drogba vise. Mentalno si retardiran to si vec dokazao. Ne znam sta jos hoces pa pokazes. Mrs pod suknju svojih talibana neka te oni prepariraju. Takve biljke ne rastu tako cesto...Treba te izucavati..mozda bas u Gvantanamu.