Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostavio je srce na terenu!
Komentar sedmice! Cestitamo...
Vrlo rado bi bio donator nakon svoje smrti ali ovakvi slucajevi me sprjecavaju.
Zar je on imao srce.
Srce mu stalo kad je saznao da više neće biti gradonačelnik! Možda sada i položi račune nekome za ovaj belaj što je godinama pravio
u Zagreb sa Bosanskim parama,a Zagrebcani sa takvim problemom hrle z Tuzlu.....hmmmm sto ti je mrznja....al u svakom slucaju brz oporavak
Jarane mogao si dati ostavku, ali neeee drage su pare. Znaci pohlepa ti je razlog ako cemo bas tjerat mak na konac. Nego, ne vidjeh da su se skupljale pare za tu operaciju...da je trebalo nekom djetetu ne bi bilo para!!!! A ti narode glasaj opet po starom. MJK li vam lopovsku!!!
Ne bih se začudio da HDZ mafija nekoga i ubije kako bi ovom kriminalcu produžila život!
Ljubo Beslic...covjek koji mogao a nikada nije digao glas da se kazne krivci za avionsku nesrecu u kojoj je poginulo 5 osoba. Zna se da je bilo propusta i nelegalnih radnji oko pilotske dozvole i konkretno za taj let oko dozvole za polijetanje.
E svaki ce belaj na postena coeka i sirotinju
jel hronični problem on sam ili njegova bolest njemuda mi neko rastabori to
Isplati se biti lopina!
Ljubo, jel te rođak Halid obišao ?
Hoće li dobiti legitimno srce?
@EddC hoće li biti u duhu Daytona?
Gdje naći srce
Sta ako ne bude sposoban da obavlja dalje mjesto gradonacelnika a izbori tu.
hrvatska je zbog fudbalera Klasnica kome je trebao bubreg promjenila Pravilnik po kojem svi hrvatski drzavljani nezavisno u kojem dijelu svijeta zive imaju pravo uci na nacionalnu listu cekanja za organe I postupak transplatacije se izvodi na trosak inostranog zdravstvenog osiguranja.
zelim mu brz oporavak I uspjesno transplataciju pogotvu u ovoj situaciji pandemije kada oni moraju da obaraju imunitet. mene zanima ko placa ovo sve u Zg? da li ZZO HNK ili ZZO Federacije / Fond Solidarnosti kako se vec zove ?razumijem.da je hrvatski drzavljan I da lakse ide.