Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suma sumarom,on se izjadao,oni ga saslusali,pa su se zajedno nazbokali,I nikome nista.Sta ce nam onda gradonacelnik kada ionako nema nikakvig ingerencija.Mislim da ni dancima nista nije bilo jasno kada im se ovaj iskukao.
Pitaj boga kako su se sporazumili sunce ti drago, evo ja zivim u susjednoj juznoj Svedskoj koja je bila pod Danskom do neki 200 godina, al *** mater ako neke dance razumijem i rijec sto kazu. Obe zemlje su skandinavijske i govore na papiru slicne jezike al ga oni izgovaraju kao da si im turio vrel krumpir u usta.
U Vejleu i susjednom Koldingu zivi jako puno Bosanaca, nista ne brini.
jebe se ove dance kakav je administrativni položaj sarajeva. ljudi došli pojest ćevape na teret nekog projekta, a ovaj komšić ih utuši glupostima.
hahhaha