Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naša Benjamina ♥
Jel uhapsen ovaj nasilnik?
Zaposlite djevojku u struci, hotel sravniti sa zemljom Pa prodaji klikere uz ulicu i tjt. Vidim da hotel ima 4.4 zvjezdice na google. Bravo narode svaka čast
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma kretena na jedan trg i kamenovati sa svih strana.... Dzubre!
Gradonačelnice hvala Vam što ste obišli Enisu. Niste bili dužni da to uradite a ipak ste to ljudski podržali. Enisa puna podrška za tebe, želim ti brz oporavak i uspješnu karijeru.
Bravo Benjamina. Uz tebe smo 💜💜💜💜💜.
Kod nas svako može da bude direktor a ovaj direktor je jado
Koliko ljudi ne podnosi ovoliku samopromociju naše gradonačelnice? Lično mišljenje nevezano za gradonačelnicu, pored jedinica lokalne samouprave i Kantona, administracija grada Sarajevo i gradsko vijeće su potpuno nepotrebne institucije.
Ja pozivam prave muskarce iz Jablanice da pokazu babinom sinu zasto ne treba tuci zene, a ako oni to nisu u stanju, ima momaka iz jedne ustanove u Zenici koji nisu zaboravili te kodekse drustvonog ponasanja
Mjenjajte Fadilov diskriminatorski zakon o radu iz 2018!! Poslodavci širom Bosne su previše uzeli maha.
Raja, pisite hotelu lose recenzije na google mapsu
evo sad cu
Po ovoj slici se ne moze skontat ko je pretucen
Neki dan sam pohvalio Benjaminu i ekipu zbog uređenja/ćišćenja korita Miljacke jer sam smatrao da je to ono što i treba da radi. Sada neću jer smatram da ovakve situacije ne treba iskorištavati za samopromociju. Ona je gradonačelnica grada i taj grad je plaća da se njime bavi. Imamo mi i više nego dovoljno zvaničnika na raznim nivoima koji treba i moraju da se bave ovom vrstom problema u društvu. To sigurno nije zadatak gradonačelnice!
Al eto , ona se bavi… i neka se bavi. Svaka cast.
Nije njen zadatak, ali će njena riječ doći do velikog broja ljudi, a neki će slijediti njen primjer i Enisa od ovoga može imati samo koristi. Bez obzira kakav je motiv gospođe Karić, ovo je pozitivan potez i ne treba ga osuđivati.
Svaka cast Benjamini 🤝💙🩵
Benjamina jedna vrlo draga i normalna osoba. Jako pametna i dostojanstvena žena. Veliki pozdrav.
Benjamina je svjetlo ove drzave. Samo naprijed mlada zeno!
treba poslat Sejdu da namlati Amira i oca mu !
Pa to se zatvori u Zenicu na par godina 😡😡
ako gradonacelnik nista ne preuzme, i njega poslati u samicu zajedno sa Amirom!