Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haos, ne znas jesi li poš'o ili doš'o. Jedna rijec koja bi ponajbolje opisala ovo stanje je nestrucnost. Uostalom, prisutna je u svim porama ovog drustva, osim kad je rijec o lopovluku.
big.muzzy@, ovi danas ne daju da radis dok ne gurnes 16 000, Tito je zaposljavao kome je posao trebao. Sta su anamovi?
Kakav kolektor napravite prvo cestu idioti, 10 metara nive ceste, 5 godina. Kakav kolektor, pa grad ce biti blokiran 10 godina. 3 godine otkopavaju. Idioootiii
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo se radi tako amaterski da je za ne povjerovati, blokirali su cijeli grad, probili sve rokove.. sreća njihova pa ovaj narod ko hajvan nije na bolje ni navikao :(
Mostar je jedno tesko rasulo, nazalost. Umjesto da bude turisticki centar drzave, ne mozes prosetati glavnom, a kada se provozas po Mostaru na dnevnoj bazi, trebas lezajeve mjenjati.
Bolje da sada zavrse nego da centar rade ljeti. Bulevar jos samo asfaltirati sve do carinskog mosta. Fejiceva jos malo pa gotova. Luka se radi. Ide ovo, ja sam optimista :)
Pa kome treba auto u Mostaru ? Mostar prosetas u dva sata -max.
Zaključak ovog članka bi trebao biti: ODMAH OBUSTAVITI SVE RADOVE.
Bitno je da se šahara vihori, a sve ostalo je u Mostaru nebitno, tako se čini.
Uredu nek se radi i treba samo mi nije jasno zatvorili su 5 ulica glavnih zašto nisu radili ulicu po ulicu a ne da se grad blokira i onako rade ko puževi probili su sve rokove a sad ce sezona turizma
Neki dan sam vas napadao kako nepisete nista o ovom problem, napisali ste al ste trebali malo istraziti samu organizaciju radova, ne radi se u fazama nego se smo kopa , ništa se ne završava, ko je dozvolio da se pocne raditi na pet lokacija, ima li ikakva kontrola ko je zaduzen, malo prozvati po imenima ... Ovo je strah ko ne poznaje mostar ima da zaglavi u njemu minimalno sat vremena ..
Traljavo
Neka se radi ljudi, samo što to kod nas dugo traje... Ja bih sutra pristao da pola godine pješačim Sarajevom, ali da prekopaju grad i zamijene cijevi za vodu, da sa tim više nemamo problema..