Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u 20 godina niko nikad nije podnio ostavku... VRIJEME JE ZA OSTAVKE....gori smo od africkih zemalja...
Ovo jako podržavam. Trebaju više shvatiti pojam moralne ostavke
VOG KRIMINALCA TREBA ZAJEDNO SA BAKIROM PROTJERATI
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vrijeme je za novi 7. februar
naelektrisana je atmosfera, raja poziva na nasilje
Taj Februar je dokazao da ovaj narod nije u stanju istrajat ni u cemu sto traje duze od dva dana, kad bi mogla kako internet revolucija dobro bi.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
GS AKO STE PRINCIPIJELNI TRAŽITE I ISTRAJTE NA OSTAVCI DINE KONAKOVICA I IMATE GLASOVE I POBJEDU NA SLJEDECIM IZBORIMA ZAGARANTOVANU !!!
Sarajevska policija samo zna vozače šlepera iz čista mira (pod rotaciom zaustavljati) i otimati im zaradjenu dnevnicu. Al to im je samo neko iz vrha dozvolio jer to nema nigdje na svijetu. A ovamo silnici se sile sa autima oni ništa.Fuj , fuj fuj..
Podrzavam...
Bravo za GS samo ostro! :)
Dinosauri su davno izumrli, sjasi vise gangsteru nesposobni kad ti se neradi, ima ko hoce i ko zan...
Za ovo je krivo tuzilastvo. Policija ga privodila, tuzilastvo oslobodilo.
Jusuf Barčić, samoprozvani vehabijski šejh, koji nije poštivao svjetla na semaforima, „jer tako ne piše u Kur'anu“... Dzaba se trudite, vas 5-6. Za 10 godina Bakir ce ukinuti sve semafore u 24%.
medjede mars u svoju vukojebinu, nije grad za tebe!
frontalni udar ovih dana, mašala
Ne samo ostavke, šta je sa poboljšanjem infrastrukture, registracijom i rigoroznim sankcijama ovakvih delikvenata u saobraćaju. Ma čim se bura slegne, nastavlja sve po starom. A hajvani u plavom neka i dalje kontrolišu lične karte penzionera po gradu u podnevno vrijeme.
@RAMMSTEIN +
Kad su Srbi i Hrvati vodili Sarajevo divljaci su bili manji od makovog zrna. Sad kad Džamijaši vode Sarajevo divljaci su dobili zeleno svjetlo da ubijaju nedužne po ulicama jer Džamijaši mrze semafor, nije po alahovim zakonima.
Jest mi ovaj lik mutan. Onako na prvu..mozda grijesim
Gdje nema sankcija, nema ni poboljšanja.
@RAMMSTEIN +
kakva nasa policija, vrh im je kaznu za brisac zakaciti dok se ubice i kriminalci slobodno setaju gradom
OTKAZ ZA KORUMPIRANA GOVNA.....ALI PRVO SUDSTVO SVO SMIJENITI!!!!!!!!
EVO OVOG DROTA NA KOVACICIMA IGRO BINGO PA PRESO U SAMI RESTORAN DA POPIJE PIVU....SAPKA NA STOLU 1.200 SVAKOG PRVOG..UPO PREKO STELE..IMA SUPER ZIVOT...JEBEM TI BAKIRE MAJKU NEPISMENU IDI CITAJ SA PAPIRA DA SE PONOVI BROJANJE GLASOVA...FUJJJ