Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije on skrivao: http://www.vecernji.ba/softic-ja-sam-bivsi-agent-bih-pred-haskim-sudom-1152679 ... Samo, vi ili ste nepismeni ili ste sye.bani u mozgove.
Reuf legenda :)
ovaj brat je najveci debil u politici.. vidi mu face
Kakva veleizdaja, covjek predao tuzbu, nije prosla jer je sud nepravedan, samo su trazili razlog da je obore. Podrska Bakiru
Veleizdaja države BiH izvršena i 1995. godine od strane Alije izetbegovića kada je potpisao Deytonski sporazum a javnost skriveni dokument nikada nije vidjela. Isti scenario provodi njegov sin Bakir skrivajući pismo međunarodnog suda iz Haga, što prestavlja izdaju naroda i države.
Jadan je taj GrADZANSKI SAVEZ sa tobom Reufe:)))))
Iako znamo da je Srbija počinila genocid, iako znamo da je tzv RS genocidna tvorevina, iako ranija presuda MSP, kao i sudova iz Haga, Njemačke, Sarajeva nebrojenim presudama i dokazima sve to potvrđuju, zakinuti smo za dio istine zbog laži Izetbegovića i Softića. Obavezno ostavke i sudsko procesuiranje zbog izdaje naroda i interesa BiH.
Napusi se i meni i bakiru
Nedaj se Bake Nedaj se godinama moj Bake Tvoja pisma su se uvijek razlikovala od pisama drugih...
ovo je vise cirkus ........
@ mirrorce Hoćemo li ikad doživjeti onu "Odlazi cirkus iz našeg malog grada..."? :)
@Identolog hocemo ako budemo pametni, ali ko ce to dozivjeti, nasi unuci ili praunici ili prapraunici......ko zna.........