Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako da ne? Podjele su vidljive svakodnevno. Grbovi gradova sve govore, u kombinaciji sa nazivima ulica i bojom na pločama za ulice i grbovima gradova. Gdje je zeleno, zna se SDA. Itd.
Ispadali su kroz prozor koliko ih je bilo.
Najjače je kad članovi i simpatizeri propalog SDP-a kritikuju nekoga da je "lijevo krilo SDA", a oni se bukvalno utopili u desno klerikalno odmetnuto krilo SDA. Prepustili im sva načelnička mjesta u Sarajevu. Prošla su vrena kad ste mogli dijeliti certifikate ko je ljevica, a ko nije. Podrška za modernu, nekomunističku ljevicu. SDP na smetljište historije.
Tako je.Oni usli u koaliciju NiP koji je dijete SDA identicne ideologije.
fakat klix niti jedan kriticki komentar na Konakovica, zadnjih 10 komentara ste mi izbrisali. Pa nije Iran majka.mu stara, iako ovaj pretenduje za Ajatollaha. Jel mogu Amela Mekica kritikovati, starletu Kristis ili premudrog Okerica?
Pjevac Fazla i satelis SDA je trenutno najsmjesnija pojava u KS
Vi ste podvala, tu ste da uzmete glasove istinskim borcima za gradjansku BiH.