Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smetaju vam lutalice kukate godinama, sad kad su ih krenuli rjesavat opet problem... sta hocete?
Psi su bitni i ženske botox usne za instagrama i muške frizure sa litrom laka za kosu. A djeca što ih odgajaju Jelena Karleuša i Jala Brat preko tv-a nisu bitna. Ne podržavam nasilje ni u kakvom obliku ni prema ljudima ni prema životinjama ali psi nemaju šta da rade na ulici u stambenim naseljima. Podrška šintorima u ovom slučaju. Ajmo minusi navalite
@LincolnClay iebo te taj Bog kome se moliš ko idiot!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Poslije veterinara, neka povede doticni gospodin kuci tog psa, pa neka ga u dvoristu njeguje koliko mu volja. Lutalicama nije mjesto na ulici i naravno da ih treba loviti, ako nece milom, onda silom. Naravno, nasilje ne treba biti, al ako je pas agresivan, kako mislite da ga ulove?
agresivan je jer su bili grubo prema njemu. da ja tvoje dijete tako hvatam jer je agresivno, a?
bas se pitamda li bi ti postao agresivan da te tako svezem i vucem po tlu?
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Treba dovesti kineze iz Wuhana oni ce ih rado odvesti tamo, zavrsit ce u kobasicama :) PODRSKA SINTORIMA
Ma ne znam vala šta bih rekla... mene je davno napao pas lutalica iz čista mira, pas pored kojeg sam prošla više puta tako da ja podržavam šintere. Isto kod komsinice napao kćerku joj, dijete od straha dobilo epilepsiju i mjesecima išlo psihologu.
Da li je dijete bitnije od tog psa sa ulice. Mnogo je slucaja gdje su djeca oboljela zbog napada od strane psa lutalice. Nek se zapitaju ljudi koji cuvaju te pse koji su pritom agresivni. Vodite ih sebi kuci....
Ovdje niko ne gleda snjimak. Vec komentarisu natpise. Ko je veci sintor oni sto fataju pse ili onaj ljubitelj zivotinja sto izvlaci prenjezno psa iz auta, tj.doslovice ga baca i vuce po ulici?! Sto vise citam komentare to vise primjetim seljacki mentalitet. Sve ljubitelji zivotinja a komsija moze umrijeti od gladi. Inace ne komemtarisem nista ali naa ovo nisam imuna
Ovo je cist bezobrazluk i krsenje zakona koje se mora sankcionisati.Znaci ljudima brani da obavljaju posao za koji su placeni.Oni bi da imaju psa ali na ulici.Vodite ga kuci.Ako je nehuman postupak kafilerije prema neduznim psima postoji tuzba. Al' tesko je vjerovati da postoji humaniji nacin hvatanja pasa.
Lazu druze jer sam bio na licu mjesta pas je bio sediran tj pogodjen je sa puhaljkom bezbolno bez ikakvog stresa je zaspao na travi i kad je trebalo da se ubaci u vozilo taj cukoljubac slucajno se zadesio na trolejb stanici i izvadio je cakiju kao hoce da bode :) smijesno
'Lepo, nežno odrat, pa kinezima meso da prerade...' 😂😂😂
I da su psa uhvatili po propisima, svakako će ga ubiti u sinteraju. Zar ste zaboravili slike masovnog klanja pasa u sinterajima u Zenici i Sarajevu? I to vam je uredu? Nama i treba rat onda :)
Iz suplje u prazno. Gospodine ili gospodjo jeste li bili u njihovom takozvanom sinteraju?! Ja jesam!!! Momci sta mi je god trebalo su dosli na adresu, pokupili macku lijecili, izlijecili. Stanica za sve pohvale.
Ajmo ovi iz av mau vau au mjau, udomite po jednog a ne trosite moj novac koji uplacujem u budzet, da bi vi isti taj trosili minimalno na pse za koje vas zaboli znate vec sta a ostatak na enormne plate koje uzimate i prosipate ublehu...
Ako smatrate da je uredu rješavanje problema lutalica nemilosrdnim ubijanjem i mučenjem istih, onda ste vi ono što nije uredu sa današnjim društvom. Ako vam je svejedno što životinja ovako pati onda će vas gora sudbina stići jednog dana.
Ubice i monstrumi. Smetaju vam jadni psi a ne smetaju vam migranti, ubice i silovatelji. Stidite se neljudi.
Taman neka ga udome isti ti...
Prije svega vidi li iko da ovaj "sintor" u naruciju drzi cuku?! Kao drugo vidite li vi gdje mi zivimo. Ko nam je organ sigurnosti?! Obicni"gradjananin" napada sluzbeno lice?! A "sluzbeno lice" ruke niz ledj!!! Optereceni lutalicama, neoptereceni sistemom. Ako on moze napadati sluzbena lica, jel zakonom mozemo svi, ali da neodgovaramo?!
Ove ubleharke po fejsu samo paščad objavljuje. Tako je to kad nemaš djecu i vodiš propali život. Lokon svaka čast!!💪💪
Puna podrska sinteraju, kome smeta nek dzukele kuci vodi!
Btw, ' em ti nepismeni Klix, nije šintor nego šinter.