Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reko bi čojk po ovim slikama da su oni to platili svojim parama iz svog novčanika, a ne da su platili budžetskim parama i plus našli sebe u talu
"najbolja Vlada" da ih je pustila u promet bili bi hvalospjevi jel tako ? ko da ih je Forto licno kupio a ovako...
A stani, kad je prosla ''najbolja vlada'' bilo sta uradila budzetskim parama niste tako govorili da su to pare od naroda a ne njihove... Moze malo ovako, malo onako, kako nam odgovara, ha?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
To na akciji bili? 150 hiljada mini bus, jeftiniji od respiratora ;)
helikopter 40 miliona... nana vaskrsnu vlada pade
@gurabijaa - ne, vec stranci radili tender
tayo bus, djecije igracke
skine masku i prica u mikorofon pa gdje je tu logika?
A mogli smo kupiti 63 minibusa da nije bilo onih ventilatora, e jbg..
Ništa mi dobili nismo sve je to kupljeno od naših para
1.5 milion 9 buseva.. jedan autobus 167.000km? isuzu bi mi iz oka ukrala..
Kao sto je poznato bit ce unisteni za 4-5 dana.
Ma dzaba kad ce voziti one stare krntije a ovo ce stojati dok se ne ograde da prodaju
Prelijepo izgledaju, novi novcati, ali brzo ce to stoka sprejem i markerima šarati,
Hoce li bar jedan voziti za Faletice da ne cekam bus gore na stanici sat vremena ? Rizikujes da te vukovi pojedu dok bus naleti.
Kitite se Dininom vladom klosari!
Ovo su polovni minibusevi, na novim dodju folije na sjedistima, i nema tablice. Uostalom kakvi ste vi novinari sto ne slikaste kontrolnu tablu.
Svako jutro gledam vozace kombija Park-Sedrenik kako uzima po marikcu za kartu i naravno sebi u djep. Svaku voznju ima bar 10 KM. Istao tako u povratu drugi vozac isto to radi. Voznju ta dva medzeda ne bi komentarisao, svako jutro proucim sve sto znam prije nego sto udjem. Vise sam puta to prijavljivao na 033293333 i naravno nista, posalo mail 2 puta i naravno nikakav odgovor nisam dobio. Kontrolu nikada nisam vidio u tom istom kombiju!!
ovo je garant odgovor na spacex kompaniju.. slanje minibusa za mihrivode
Ne možeš vjerovati, grasov vozač sa kravatom a ne u trenerKi.