Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li će nekad političari organizovati humanitarnu veče da oni svojim finansijskim prilozima nešto kupe ili oni skupljaju pare samo za sebe a ne daju drugima.
Dodik iz budzeta manjeg entiteta dobio 53 miliona ojra za "tekuce troskove", a inkubatore nabavljaju pozivima gradjana :)))
Bravo, odlican komentar. Dodo ima 53 miliona da se pokaze kad mu za izbore treba i da ispadne veliki baja, a narod da kroz sadaku kupuje medicinsku opremu. Uzas. Sve dok se podrzavaju ovakve stvari, nema nama naprijed.
Lijepa gesta, svaka ĉast
Ovi politicari sa slike koji sjede, reklamiraju se i drze slusalice su upravo krivi za situaciju po kojoj se skupljaju donacije. Politicari su dobili mandat da sistemski rijese kroz budzet finansiranje i kupovinu medicinske opreme, a ne da organizuju sadakakoncert i opet da narod placa kupovinu opreme. Kakva bruka i sramota, manipulacija gradjana, ali narod ocito ne vidi sta mu se radi
Svaka čast građanima, ali političari će krasti i bogatite se, a građani šalju sugrađane na liječenje i u RS i u FBiH
Platis marku da Dodiku ebes mater preko telefona. Good deal-Good idea
A Dodik nek se voza u helikopteru
Nikad ovdje nema drzave dok gradjani RSa postoje, a ne za sve da je naziv gradjani BiH...sve su prilike da ce se pakovati kofer, ne namjeravam zivot ostaviti s budalama...
Đaba ste zvali i trudili se, veprina će ionako uzeti sebi sve.
Koji broj trebam okrenuti da opalim Goricu Žegalicu Dodick ??
Pokradeš desetine miliona KM a od krezube sirotinje uzimaš pare za nabavku inkubatora. To može samo vepar iz okoline Laktaša.
Ucestvovali svi koji su trebali obezbjediti novce za inkubstore kroz posao za koji su uredno placeni. A oni dosli na tv da uzimaju od gradjana.
Joj reklame fol Dodick nesta zove, donira.....joj komedije
Cvijanović ima iskustva u mladosti radila na vrućim linijama.
Ha-ha-ha Dodik prosi od srpske bijede i ti si mi neki baja!
A, da im foodil i malinar nabave, cijena, sitnica!!!!