Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu se naši svi prijavili. 😁😁😁😁
U austriji ima svega osim austrijanaca.
Lingvističke inverzije su bez nacionalizma: Sa aspekta jezika su primijećene mnoge invezije. Recimo Valentin Incko i Martin Pamer tako dobro govore bosanski, da im je postao bliži od njemačkog. Sa druge strane ima mnogo bošnjaka u Beču koji su već tako ovladali njemačkim da ga bolje govore nego bosanski.
Kako to da ne idemo u Tursku i Rusiju?
Kakva Bosna, Srba samo u Becu ima 250 000 ...nemate vi pojma..najvise ih je iz Srbije, samo ne racunate i austrijska drzavljanstva,vec samo Srb,BIH...sto mijenja sliku stvarnu...
Od Franje Josipa pa do danas je tako.Bošnjaci su uvijek pripadali skupini civilizovanih evropskih naroda, a što se za naše susjede -komšije ne može reći.
jašta pravo ste civilizovani zato vam brane burke, donose zakone obaveze rukovanja i sl stvari, jer ste vi tako civilizirani. dobro je pa je rat bio, drugačije nebi Austrije vidili a ni drugih zemalja.
@M0stAr DOKAZ Die Bosniaken kommen Marsch https://www.youtube.com/watch?v=42Z16uRNND8
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hoce li sad Kakir da nas proglasi Austrijancima i da se obrati Kurtzu sa "Predsjednice sviju nas, moj ti nas je babo ostavio u amanet!"?
Kakav je ovo naslov? Mozda su htjeli reci najvise srbijanaca.
Austro-Bosanska monarhija....
Ah, austrijski desnicari lizu dupe vlasko-cigojnersko, primaju cak i barabu, a vidi Bosnja, drugi po brojnosti? Pa unovcite to na izborima.
Bi Bosnje, ali nisu Austrijski nacisti TOLIKO desno, pa im ne daju. Kazu "Kvarite nam imidz, ispadosmo svi Cegevare pored vas."
Ja gle ljiljana nakaznih,da ste dje osmekali zastavu VOJSKE REPUBLIKE SRPSKE 10 dana bi cmizdrili ko pi cke o " genocidnoj" "zlocinackoj" zastavi HAHAHAHAHA jesu balije debilcne najvece
Jedno je zastava vojske koja je formirana u odbrani drzave, a drugo zastava nametnuta od agresora.
@Spr1nt caca ti je bio agresor znas konju,kako smo mi bili agresori na svoju drzavu...bosna je moja koliko je i tvoja konju cak i vsie jer PRAVOSLAVLJA je bilo i prije nego sto su dosli tuuuuuurci koji su ti djeda poturcili
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zato ste i ostali na 18,7% hahahahahahahahahaha
Nisu to Bosanci, vec Srbi, Hrvati ili Bosnjaci. Pogledajte popis iz 2013 godine niko se nije izjasnio kao Bosanac.