Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sarajevski nacelnici opstina kad tad ce odgovarati za svoje zlocine i bit ce im oduzeta sva imovina
DaBogda se napravilo još 50 Tibri u Sarajevu. Samo dušmani koji nemaju novca za novogradnju pljuju Tibru i njenu gradnju
@filozof07, Ured za borbu protiv korupcije Kantona Sarajevo istražuje korupciju Nedžada Ajnadžića, ponatijeg kao 10% ili tender-efendika. Ured za borbu protiv korupcije KS je trenutno u fazi prikupljanja dokumentacije od nadležnih u vezi sa javnim nabavkama. Svakako se treba nadati da im virus neće otežati posao i uništiti dio dokumentacije o nabavkama i plaćanju,saznaje Žurnal.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Srusite i Vijecnicu.
Gradjani Sarajeva nazalost vole da zive od stare slave, a ne kontaju da je to davno proslo vrijeme.
Pa da je neka lijepa zgrada, i nije... nije sve sto je staro da valja... ali ja koliko se sjecam sta se pricalo, ova zgrada se trebala rusiti skroz i da se trg ispred narodnog pozorista produzi sve do pozorista mladih, sto bi bilo super u ovom beskraju zatvorenog prostora i visokih zgrada, a i da Sarajevo konacno dobije pravi veliki trg, da se koncerti i proslave ne odrzavaju ispred parlamenta ili vjecne vatre, pa se glavne saobracajnice zatvaraju. To je samo moje misljenje... ne znam...
Ne znam kako smo do sada zivjeli bez Denisa, vjerovatno bi ovaj grad dozivio krah da se Denis ne bori za njega kojekakvim peticijama, politickim kampanjama.. Ipak je on branio ovaj grad kad je bilo najteze...
Politicka kampanja uveliko pocela, pa se na svaki moguci nacin pokusava ocrniti i umanjiti rad nacelnika Cenrra, te ono sto je dobro predstaviti losim... Ali kad se mijesate u nesto u sta niste ni upuceni, ne mozete ni dobiti drugaciji odgovor, osim ovakvog, crno na bijelo sve, pa izvolite... Gradjanj znaju!
Pa ja stvarno ne shvatam ovaj nacin vrsenja pritiska na neciju privatnu imovinu, ovo nije opcinako i opcina ne raspolaze ovim objektom, te nema nikakve ingerencije sem da izda odobrenje ukoliko Zavod odobri odredjene radnje na ovom objektu. Molim vas postrdite me jeftinih populistickih trikova SDP, NS i NiP, te sateliti Niksic i ostalih kvazi umjetnika. Pustite struku da radi svoj posao!
anex 7 i čisto Sarajevo
toliko vjerujem u drzavu, nadlezne Organe i ostale ublehe da mislim da sve i jedna osoba u Sarajevu koja nije u SDA potpise peticiju, da ce se ovo opet sprovesti..i to pitanje je da li samo 7 spratova
Zalud peticija, Regulacioni plan će biti usvojen i tu je kraj priče. Peticija je u novembru i onda će opet biti sve isto, tako da ovakve stvari treba prihvatiti kao dugoročnu realnost.
čovječe šta se radi? nema više prostora za gradnju na opštini centar ,pa ruši austrugare ! pitanje je..ko to gradii ko ima tala .
Generacije Sarajlija su ocekivale da se na neki lijep nacin rijesi ova lokacija. Sve okolne zgrade su isprojektovane da tu bude trg umjesto zgrade i trebalo je da se napravi pasaz kroz zgrade prema Titovoj, jer je to najprometnija pjesacka zona sa vrlo uskim trotoarima. Niko nikad nije ni pomislio da bi tu mogla doci nova zgradurina. Katastrofa. Tibra u centru grada.
Ama sirite se prema Hrasnici. Centar je natrpan da gore ne moze biti.
Komunjarama smeta svaki napredak
Konacno da se pismo objavilo u cjelosti i eto i Dini Mustaficu i Denisu Challengeru i svim slicnim huskacima grada da citaju i dobro se nacitaju sta je ustvari prava istina.Nacelnik Ajnadzic Nedzad vam jos to sve potkrijepio i sa slikama,odnosno odgovorima Zavoda za zastitu kulturnog i historijskog naslijeda koji NIJE dao saglasnost za park i spajanje trgova!Prema tome,kome god nije jasno-PROCITAJTE TEKST MALOUMNICI!
Svaka cast nacelniku Nedzadu Ajnadzicu koji na svako prozivanje bez argumenata-odgovori ARGUMENTIMA,POTKRIJEPLJENO DOKAZIMA i baci ih na du.p.e!Dakle,Denis Challenger i Dino Mustafic mogu samo popiti krivicne prijave jer narod tjeraju na proteste i dizu glas tamo gdje to nije potrebno.Malo je specificno da kao hijene samo cekate plijen,napadate ga i trgate-BEZ IKAKVOG I PRAVNOG I DOKAZANOG ARGUMENTA!
Bas simptomaticno je da su i Dino Mustafic i Denis Challenger jedva docekali neku vijest da okupe svoje kvazi pristalice i kao prave javni bunt protiv vlasti u Opcini Centar,odnosno nacelnika Nedzada Ajnadzica.Eh pa potopio vas je gospodo upravo.Citajte misevi i ucite!Covjek sve radi samo sa dokazima,samo sa argumentima,samo sa istinom,samo za narod.Znam,boli vas nacelnik-ALI TEK CE VAS BOLJETI