Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bože sačuvaj buđetski uhljupi ni mrtvim ne daju mira.Pa platis ukop 5.000 KM i uhljupi traze jos jos jos.Samo daj njima i njihovim strankama.
Pa ako svi ostali moraju plaćat, mora se i za njega platiti. Ko će plaćati to nije briga Pokopa!
RAD i Pokop najveci paraziti to otima jarane
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ništa vam sveto nije... osim para naravno
sarajevo,sta ti papci i budzetski uhljupi rade.izgubili smo odavno dostojanstvo i obraz.
Pokusavaju islamski Srbi da zatru svaki trag postojanja pravoslavnih Srba u Sarajevu, a oni sa jos svjezim nazivom, mladjim od Golfa 3 naprave novu istoriju. Nigdje u vijestima nije ni bilo, da se treba platiti dug za odrzavanje grobnog mjesta. Ocigledno je planirano da se uradi sve incognito. Ali dobro, posto je skoro cijelo Sarajevo predato Bosnjama, oni ce svakako prije ili kasnije prekopati groboce onih, koji ih podsjecaju ko su oni u stvari.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije ni cudo sto nas zadesavaju prirodne nepogode.
Sarajevo, nažalost, nikada nije vodilo računa o svojim velikanima. Čak nema veze ni sa nacijom, mada ovdje ima nebuloza oko ćiruličnog natpisa. Jednostavno svi naši velikani su bolje tretirani u Beogradu i Zagrebu i širom svijeta nego ovdje. To je zato što nam istorija počinje svakih 40tak godina a ono prije se negira
Pokop vodi računa i o naplati održavanja grobnih mjesta. Na samoj fotografiji se vidi način na koji održavaju.U naravi oni ne održavaju grobno mjesto nego bi TREBALI održavati okoliš,i za to uzimaju piksu.
Ne date ni mrtvima mira *ebo li vam kapitalizam mamu gramzivu
Zašto nisu pronašli onoga u Srbiji ko mu je ukrao sliku ''magdalena'',unovčili je i vratili dug.
Sad ce 4-3-2-1 Vlada doci na ideju da sve probleme mogu ovako rijesiti.. pustiti gradjane da se utale i plate
Bruka. Na sta je Sarajevo spalo.
Forto:Trajno ce rjesiti odrzavanje za poznate.A sta sa obicnim ljudima koji godinama placaju i za buduci ukop i sto ce doci na grob hodza jer za vecinu posle prvog reda naslednika nece imati ko platiti.I mrtve ste oporezovali.
Prekopavanje grobnih mjesta zbog neplaćanja je normalna pojava u svijetu, nažalost
moja komšinica kad je umrla ukopana je na mjesto svekrve ili muža, ne mogu se tačno sjetiti. zašto u članku nije napisano da li je pokojnik za života osnovao porodicu? ili imao braću, sestre... kapitalizam tako funkcionira, ako imaš novac imaš sve i nema milosti prema siromašnima.
A neka se I ljigavac Forto oglasio.
Tako to biva kad se u javne ustanove uposljavaju lazno skolovani a u biti nepismeni.Istim su poznata samo imena uze familije.Pa dovoljno je pomenuti imena Hadze Efendica,Senaida Memica,Abdulaha Skake i postiditi se funkcija koje su doticni obavljali.Ovo je devastirano podneblje.
Dokaz više da su na vlasti papci što su šljegli u grad. Šta oni znaju šta je umjetnost.
Nema ovdje ni normalnog života ni mirne smrti.
Nema para za slikara ali je bilo za deen-a.