Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...berlinski zid je pao raspadom režima iznutra...ovdje se paljenjem pokušao srušiti režim izvana...bitna je to razlika.
Mi malo vise licimo Rumunjima nego Nijemcima prema tome zna se način......demokratskim putem evo godinama nista čista nula
...pametno činjenično ili pametno u skladu sa sda tumačenjima? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (35)
Ako protesta i bude molim lijepo da se preusmjere na adresu Uvrnutog tornja. Hvala.
odgovor sta o dvije rijeci -ne mislim
http://youtu.be/LPz-wzjoNEU
Promjene u svakom društvu moraju biti jasno definisane, bez osnovnih smjernica promjena nema. Bunt građana je želja za promjenama ali nije definisani cilj. Zbog toga prošlogodinji protesti nisu dali rezultate kakvi su se očekivali ali su pokazali da su promjene itekako moguće u društvu.
Rezultat protesta još jača SDA. Predstava za budale.
Jest al u kurcu. polako samo
Nije malo sutra dobili više glasova nego 2010. Nema ovdje promjene dok nacionalizam vlada.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Drugim riječima pojeo vuk magarca. Uništili smo objekte čiju opravku smo platili iz svog đžepa, dok su lopovi ostali na vlasti. Ništa nismo postigli.
Izabrali ste iste, crkli od gladi dabogda... :]
BAKEEEEEEEEEEEEEEEE : -https://www.youtube.com/watch?v=3dnBOaZ98_g
Svoj bijes su gradjani pokazali na izborima tako sto su masovno glasali za SDA, ili za Batmana , Bruce Lee-ja..
Jel to za brabonjčića trebalo glasati pa da nastavi sa dizanjem svojih tornjeva, da može još koji avion I jahtu kupiti. Malo mu jedna od 2 Mil. I jedan avion od iste te cifre.
hahhahahaha, tebi Radoncic alternativa SDA-u i obratno? Fahro i Bakir do juce iz iste case srkali tarhanu..yebe se njima za narodom,ne osjecaju se oni dijelom toga.Ni Lagumdzija nije nista bolji.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Osim što imamo zapaljene zgrade ništa drugo vidljivo protesti nisu donijeli, ima li smo smjene premijera u Tuzli "ekspertsku" vladu i nista opet. Dragi građani imali ste izbore i opet vas pola nije izašlo da glasa. Šta sada opet treba 3 mjeseca poslije izbora da protestujemo, za šta, protiv koga, sa kojim ciljem niko od tih protestanata ne zna reći.
BAKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE : -https://www.youtube.com/watch?v=ZFtmWe1idIo
PROTESTE TREBA ZABRANITI, POSEBNO, NAKON IZBORA!!!! sve su to SDA i SDP glasači, da Bog da pomrli od gladi ... promijene su se trebale pravit u toku izbora... ne postoji vise protest kojem bi se pridružila... sad tonemo zajedno i zna se zbog kojih glasače ..
apelujem da sljedeći ponesemo cvijeće, plišana srca, džezvice...
...sad kad ovi baketovi setaliti počnu tisra ....
nikad, pa ni tad!! lu;) dosadna je tamo priča, pa ne želim smetati ;)))))))))))))))))
lu;)) kakvo je vrijeme tamo;)))
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
znao sam da smo glupi, ali da smo ovoliko...
Cuj gra?ani, sta ima gra?ani