Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj građani pa ovo građana vidjelo nije..
KAKO ĆE OPĆINA IMATI PARA KADA SVE ŽIVO POKRAŠE.
E ovaj koji je dao ,,crveno,, jeglavni lopov
Ako nemaju novca neka prodaju ovo za 50 000 KM. Nekada kad budu imali novca mogu opet otkupiti za 5. 000 000 KM
Načelnik nema interesa za ovo i to je primarni razlog. Možda je njegov otklon od građanskog ka partijskom i religijskom dio odgovora.
Pa da li ste vi sposobni bilo šta uraditi, a da valja? Da li ste sposobni ostvariti neku ideju i izvuči korist, a ne samo štetu? Izletište devastirano?! Taman kao da se radi o zgradi, a ne o zelenoj površini koju je trebalo urediti i održavati postaviti kante za smeće u vesti sadržaj primamljiv za posjetioce. A kada biste vi to znali i htjeli? Kažete da je odnesena ograda i da su sad građani nesavjesni?! Nisu to građani koji bi došli da se odmore, nego su to lopovi, a grad ih je prepun. Ako ste već htjeli napravioti izletište, onda se zna da su na izletištu potrebni i zaštitari. Šminkali ste NG u predizbornoj kampanji, a kada su prošli izbori, stali ste sa bilo kakvim radom. Smiješno jke da se opravdavate lošom zimskom sezonom. I druga godišnja doba imaju svoje ćari, ali vi to ne znate iskoristiti.
Treba ogradit zicom pod naponom,i ucerat efendiju-efendica da po cijeli dan igra hrkljus.(To su njihove izvorne zanimacije).
ko je ukro pare?
Kolko god ljudi bili primitivni, ne mozes napraviti Park šumu i ocekivati da ce to dobro izgledati bez odrzavanja.
...a đe vi vidite građane?
Vidi Commija...a ja već htio pitati što Commija nema danima...
stoka unisti sve zivo! fuj sta rade od grada
Hajvani!!!
A cuuj..
A cuuj..
problem je sto su "gradjani" postali poseljacena bagra. svi bi htjeli cuku a da ne ciste iza njega, svi bi da hrane lutalice a ulice smrde, smece je na sve strane razbacano i takvi sjednu za tastaturu i pametuju o kulturi a cuko im upravo piski u haostoru ili hodniku
Zivim u blizini i stvarno ovo podrucje se moze izgraditi da bude prelijepo mjesto za odmor. Sam cu vam reci sjecam se kad su u skolpu tog parka u blizini pravili igraliste i tadasnji nacalnik damir hadzic je iz budzeta uzeo oko 100 000 za ogradu a stavio je zicu obicnu... Puno su para uzeli a jako malo uradili bas za izgradnju parka sume mojmilo
zar nije ovaj clanak prije neki dan izasao ili je ovo deja vu 😨
Valja administraciju hranit...