Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim je ovaj ublehaš Džubur umiješan odmah sam skeptičan. Na kraju krajeva kud god da se trasa provuče uvijek će biti neko nezadovoljan, jbg, negdje se mora presjeći
@kelly_lake Tako je, ne valja kad se ne gradi i nema autoputa, ne valja kad se gradi... hebite se... liči mi na politiku ne ruši hastahanu a ona leglo narkomana, igli i alkoholnih flaša.. a projekat sadrži novi park sa samo jednom zgradom u ćošku parcele...
Da je toliko zagadjenje od autoputa... Sarajevo je onda komplet autoput jerane
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoce da spoje Mostar i Sarajevo , A ne mogu spojit Stup i Pofalice.
Još jedna u nizu pogrešaka ljudi koji neslusaju struku i logiku ,škrtu hecegovačku zemlju koje ima itekako malo uništiti auto putom je nedopustivo!
ma nema od toga nista.. doci ce policija i rastjerati to ...
Zbog nekoliko lokalnih Vlaha, treba obustaviti gradnju autoputa. Mrš šupcčine
Za one koji su zaboravili: Ova trasa je dogovorena prije nekoliko godina izmedju HDZ i SDA. Poslije toga su ministri iz HDZ pokupovali zemlju bas tu kuda ce ici taj koridor i ako se pocne raditi put trazit ce odstetu od drzave.
Ne znam što se brinu, ko da će se graditi za našeg života.
TERZIĆU bio si i ostao nikakav. Zato si i dobio mjesto direktora Autoceste da možeš jebavati ubogi narod i praviti svoju zločinačku karijeru podilazeći "nadležnim" politikantima BiH.
Prvi korak "Zatvorite tu kafanu"
Samo kod nas prave autoput kroz naselje ,jbm vam mater, izdvojite ga iznad Mostara , jos malo i prolazio bi kroz centar. Kada se pravi autoput treba se misliti i na ekologiju, a ne provuce ga gdje ima 1000 kuca. Takodjer obavezno zaobici Jablanicu i skratiti trasu sto je vise moguce.
Samo da kazem da se vise ne zovem damir 02, nisam mogao vratiti profil.
Kad se budete slikali na Starom mostu, u pozadini ce vam biti kamioni i tegljaci, a vjerojatno i oblak smoga i dima. 😒
Po svaku cijenu zaobići Mostar da slučajno koji turista u njega ne uđe. Budimo realni, na potezu od Doljana do Konjica, sa ovom frekvencijom saobraćaja, ne treba nikakav autoput već samo ispravljanje, poboljšanje, možda negdje i malo izmještanje trase. Par tunela, kresanje krivina, širenje puta, treća traka na usponima oko Jablanice. Sve drugo je jedno najobičnije bacanje para. I ovo vrijedi za 90% magistralnih puteva u BiH.
@InspektorKluzo Inspektore ti ga usra...
@InspektorKluzo a vidi se da nisi isao dalje iz svog dvorista
Ne samo da KRADU kada grade autocestu, već njom i uništavaju sve što je vrijedno u BiH !!! Kažu autoceste ubrazavaju protok roba i usluga !!! Dođeš na granicu BiH i čekaš dva sata na prelaz !!! Pa koja je to svrha AUTOCESTE !!! Ništa nije USKLAĐENO !!!
Bravo ja na Bijacu samo jedna naplatna kucica radi pa koga vise zajeb vate. I prave kucice, zar nije jednostavnije postaviti aparat, efikasnije brze itd.
Hercegovci hoće da dignu cijenu otkupa zemljišta.. Namazani li su...
Nemoj tamo nemoj vamo vazda nekom nesto smeta. Sto se tice plodnog tla nema sve zasađeno kesama par vinograda i sve livada neobrađena koja se lagano pretvara u šikljaru
Ostavite izlaz sa autoputa prema restoranima najbolje janjetine u Jablanici i Bih 'maxumic,begovic,gojko,zdrava voda,kovacevic itd'