Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gorazdani su uradili ono sto bi svi gradjani BiH trebali uraditi, digli su svoj glas protiv politicara sadista i pokazali da oni , gradjani Gorazda , nisu mazohisti. !
@SimpleRed Dali su oni glasove onim koji su zapoceli prijekat etnickog ciscenja davne '92, uz takve mozgove kao sto si ti oni ce da zavrse taj projekat. Kad vas zaganjaju bjezite u Beograd nemojte ovamo u Sarajevo
@SimpleRed zasto ih biraju pa poslije protestiraju????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naravno, opet su se javili neizbježni Klix-ovi dežurni komentatori - humoristi sa svojim klozetskim humorom kojim nikako ne mogu umanjiti opavdane zahtjeve svjesnih građana Goražda. Još jednom, svaka vam čast građani Goražda!
Cekaj zar nije nekidan bilo Gorazde cudo BH privrede, pokretac ekonomije, najniza stopa nezaposlenosti...
ovi što su izašli na proteste ustvari i jesu Goraždaci, više ih i nema ostalo sve šljeglo isto kao i u sarajevu gdje bi sve sarajlije stale pod sebilj.
@krepoBravar koji si ti imbecil. *ebo te onaj ko ti dade internet.
90 % diploma u Goraždu su šprdnja,npr Aida Obuća. Čuj, ispostava fakulteta u Goraždu, ni u Sarajevu profesori nisu redovni. Ali zna posao pa joj je muž dobio za unapređenje turizma i Ade 80 000 km a za očuvanje splavarenja 70 000 km. A tek sada kada je preminerka. Mašalah.
Isti dovelu SDA na vlast pa se danas bune.Kakva korist od toga.Nikad doci pameti....
Zašto jednostavno ne napravite naselje u Sarajevu - Novo Goražde, Malo Goražde, Goraždanska četvrt, kao kinezi u New Yorku, svakako ste svi u Sarajevu
Svaka vama čast, građani Goražda! Izašlo vas je toliko koliko je izašlo, sa zahtjevima koje bi mogli istaknuti svi stanovnici i građani u cijeloj BiH. Ali drugi gradovi šute i čekaju da se pravedniji svijet i bolji život sami dese, da državni činovnici sami shvate da je za plate koje primaju, ipak potrebno raditi!
Obrtna komora ce dobiti budzetska sredstva odmah nakon sto Nermin Obuca, muz nase premijerke, postane sef obrtnicke komore. Sad se sve delegacije iz Sarajeva vode da vide Rimski most na Kozetinu jer je to blizu Ade na Drini kojom upravlja premijerkina porodica. Fuj!
Okupilo se 23 ljudi...
Dragi moji i uvazeni gradjani herojskog Gorazda neka vam ovo sve bude pred ocima pri narednom glasovanju kad budete glasovali i birali.Ne nasjedajte decenijama na njihove '' sarene laze '' a vi bar tu tocno mozete znate tko je ko i kakav je ko pa probajte birate odgovorne i sposobne a ne uhljebe i podobne.Vi bi cak mogli i posluziti kao primjer ostalima pri odabiru.
A mislis da ce biti bolje ako nekog drugog izaberu?
Vi ne znate ni sta protestujete. Ne zasluzujete ni komad hljeba kad izglasate jebene liberale koji su vas 4 godine granatirali. Zivio Muhamed Ramovic
@Hulk95 Ti veze nemas. Muhamed Ramovic je krajnja suprotnost dobrog menadzera. Zapoceo je 10 projekata, a nijedan nije blizu njegovog zavrsetka. Njegov still upravljanja se zove 'Harla-kurla".
Kakav narod takva vlast.
Samo bjezati iz drzave , ko je pametan
Sve su krivi ustaše!