Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanac jd čudna sorta, neće prstom mrdnuti dok ga ne potakneš, ..a mozak uključi kad osjeti potrebu za hranom, što bi narod rekao, dok mu dođe iz guzice u glavu.
Seljak k'o seljak...
Bas ovo nepotrebno nedat popravljat prugu sta oni imaju sa rijekom koja je unistila sta je unistila nidji veze..a sutra ako opstina dadne srestva za materijal trazice i radnike da im posalju a oni ce ispijat kahve,nemoze opstina sve obezbijedit naprimjer sljunak ciment da,ali radove ja mislim trebaju sami seb izvodit..
Jbo ti državu gdje ti seljak zabrani da popravis prijeko potrebnu infrastrukturu
ovdje je *ebo lud zbunjenog...
pa i kada bi se pojavio neko da pravi Petronas Towers kao u Kuala Lumpuru i da pored Sarajeva napravi Disneyland kao na Floridi opet bi se ovi naši bunili i protestovali. Onda me prijatelji stranci koji ne razumiju naš mentalitet pitaju: A kako to da vi nikako ne napredujete?
Ma tačno ste u pravu, ne dat nikom ništa da radi dok vam se ne obrati neko iz vlade i predloži konkretna rješenja.
ma to care.... neka niko nista ne obnavlja... bravo na zakljucku tope!!!
Kako ste svi pametni i jaki a da se o vama radi sigurno bi ste isto postupili ili jednostavno ne bi ništa uradili kao po običaju, beskičmenjaci! Stvar je u tome da ako se sada ne uradi sve ili bar ne započne što prije onda na popravku tog nasipa komotno mogu zaboraviti dok im se ne smiluju iz vlade a valja doći na red od silnih familija. prijatelja... A ti si očigledno stalno oćoravio u mozak.
ma jasta svako svoje popravlja a oni ce samo smece sa pruge narodu ostaviti na imanju pored pruge u pravu je raja
Znači ne treba prugu ni popravljati?
Bravo bingos. Ovi ostali slijepci očigledno ne shvataju šta znači reći ne i zahtijevati nešto što ti je prijeko potrebno, cijeloj zajednici. Štete su pretrpili zbog neulaganja u sisteme zaštite od poplava, šta treba sada - opet da čekaju poplavu? Radnici iz EP nisu dužni to da prave što se traži od njih ali na ovaj način će lokalno stanovništvo prije dobiti odgovor od nekog predstavnika vlasti pa će možda dogodine imati unaprijeđen nasip. A vi ostali, čekajte da vam država obezbijedi.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)