Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drzavljani Federacije BIH.... masala
nek ste dosli pameti
Klix je već podijelio BiH na dvije države. Kakvi jadni Mile i Čova...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
jeb,,,am vam mater svima,, da vam treba jetra ili bubreg pitao bih vas bili tako srali!
@Ronex Hrvatska je nakon Španije druga po broju transplantacija na milijun stanovnika u svijetu, tako da će od ovog sporazuma puno više koristi imati ljudi u BiH (odnosno u FBiH)
Koliko Jetrama treba trośak da juźni vetar snese😂
Nakon prvog presađivanja organa, uhvatiš sebe kako kreneš da klanjaš-pa se ko "slučajno" prekrstiš.... ahahahahahahaha!!!!!!!!!!
Fadile dabogda te Jerka stavila na listu ČEKANJA
Imam crnca u podrumu. Prodaje se jeftino spolovilo od 25 cm. Pogledajte i moje ostale oglase na www.orga.ni
mogu li ja to prišit na se nekako?
@TrgHerojaTrecegRajha Može, sa neznatno većim ulaganjem hećim implantira spolovilo direktno iznad starog. Naš moto: Od viška ne boli glava.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja kao Bosnjok nikad ne bih uzeo cafirsko srce i bubrege i jos uz to ustasko. Samo turski i arapski bubrezi mogu
zar ti život nije važan,a ne bajke neke?
@TrgHerojaTrecegRajha Sarkazam :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Polako se uvezuju Republika Hrvatska i FBiH kako je bilo i predviđeno.
i to će ići i na drugim planovima..pa nek uvezuju, evo ja sam Hrvat odmah unaprijed da kažem, meni nije problem jer sam razočaran u sda
@TrgHerojaTrecegRajha nisi ti ni H od Hrvata.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
juče sa Srbijom zajedničko trgovinsko-turističko predstavništvo u Turskoj i autoput, danas kod ovih na transplantaciju .. eto nas skoro ko bivša Juga .. džaba smo krečili
to su gluposti..kad sam bio u Zagrebu pitali su me samo jednu stvar: ''Gdje ti je dedo ratovo?'' Bogami reko domobrani. I bio sam prvi na listi. Kakvo čekanje, nema čekanja
ne prdi, nisi ti nikad ni bio u ZG
@krstjanin ja ti govorim istinu..pa niko ti to neće priznati, al nije u njih ništa bolje nego u nas..zato ja nosim dedinu sliku sa sobom kad idem vani
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
koja radosna vijest
Ta će sad balija kada primi Hrvatsku jetru koja je obrađivala prasetinu??? Hoće li radije umrijet nego primit jetru? Ta će chetnik kada mu ugrade jetru hrvata?? Hoće li postat katolik?
hahahah ključni problem, nije po šerijatu presađivanje jetre
@TrgHerojaTrecegRajha Joj kad hodže i popovi zabrane katoliču jetru i bubrege. Ima cirkus da izbije a bit će to fina potvrda čvrstine vjere - da li poginut a ne zgriješiti ili zgriješit pa živit. Šejtani im se smiju u brk moj Reufe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je samo zbog Hrvata iz Federacije, bosnje dzaba cete cekat
Eh i ti sad! Imaće Bošnje prioritet kada plate debelo!
i mi smo bili za poglavnika , ne seri nemesis