Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@zmaj jesi li visok 203 cm kad se popnes na traktor ili na kozu ?
Sta izmisljas! Nemojte se pravdati sada! Dobro se zna da se Bosanska crkva vec prije islamskih okupatora raspala, narod je nastavio hriscanskom vjerom ili pod Katolickoj ili Pravoslavnoj! Kasnije dodje islam okupria moju domovinu zaklase kralja i za uvijek unistise Bosnu. Zna se dobro koji je genocid pocinjen na narodima Balkana, a sve to pod islamskoazijskim okupatorima Evrope. A ko predje na islam je IZDAO Bosnu koja se stoljecima borila PROTIV islama i azijie. Dok je Islama na BALKANU nema mira! A vi koji ste presli na okupatorsku religiju, bolje vam je da nadjete korijene i da se vratite ili pravoslavlju ili katolicanstvu. Ovo sto danas okupairate sredesnju Bosnu, ako vam to ostane budite zahvalni, VISE NISTE NI ZASLUZILI! IZDAJICE JEDNE i FALSIFIKATORI POVIJESTI!
http://www.youtube.com/watch?v=ONnnkMJEr00#
http://www.youtube.com/watch?v=ONnnkMJEr00#
Pa sta mislis da su juzni Slaveni, i samim tim Srbi i Hrvati, od svog nastanka/pojavljivanja uvijek bili Krscani??? Jaoooo,kad neskolovani i nenacitani pocnu argumentirati... procitaj malo kako i na koji nacin je crkva kristanizirala juzne Slavene. Vjeruj mi, neces se vise ponositi tom \"svojom\" vjerom!
Haha ma nemoj, Bosne je bilo PRIJE ISLAMA ;) KAD JE ISLAM DOSAO OD TADA VISE NEMA BOSNE! Mislim ima onih koji se prave \"Bosnjaci\" iako nisu ni B od Bosnjaka. Da su ikada postojali Bosnjaci oni nikada nebi bili MUSLIMANI! KO TO PRIMA OKUPATORSKU VJERUU?? SAMO BUDAALLAAA
ne znam... mozda zato sto ste krivi!? Mozda zato sto vama svako 50 godina treba prolice krvi!? Mozda zato sto se zalupani, necivilizovani i nacionalno nastrojeni... mozda zato sto ratne zlocince i dan danas gledate i slavite kao svoje heroje. Puno je ovih mozda... mozda bi bilo bolje da prestanemo nabrajati. A mozda i ne!?
Bošnje su žrtve svoje lude glave i svoje hegemonističke politike, Zašto Bošnjama uvijek treba krivac?
BEZ ISLAMA NEMA BOSNE PA TI SAD VIDI KOLIKO SMO ZLO
sto je ovako malo naroda bilo?
Islamu je pravo fino u Bosni, a bogami i Hercegovini! Znas kako mu je fino... Nista ne radimo, samo vas Krscane je*emo u mozak! Hahahaha, crkni gade!
Ma ja ba, Muslimani nikoga nikada nisu napadali, jadni vi :) Nezaboravi ko je zaklao Kralja BOSNE, to je birla smrdljiva ruka islamska koja je to ucinila. A onaj koji poslije toga primi ISLAM u njega vjere nema! To je izdajica roda svoga. Islam je najvece ZLO na balkanu!
Ajde ti pametnjakovicu razmisli malo! JNA je bila na svojoj teritoriji! Ali to sto je vrh JNA u to vrijeme pustio separatistima da ovo ucine je neoprostivo. Bosna nema niti ce je ikada biti a da nije u sastavu JUGE! Ovo danas je protektorat, iako bi to vi Muslimani htjeli zvat nezavisnost! SVAKI DAN BOSNE JE SVE MANJE :)
Gdje postoji grad u Srbiji kao sto je Srebrenica? Kad su vas bosnjaci okupirali,i gdje? Zasto kanibalizam krivi srbski se ne iskorjeni,pa nece se iskorjeniti jer je u genima srba.Klali su srbi po citavom Balkanu od kako postoji istorija i druge narode.Zasto laz Ive Andrica,pa to je joj 70-tih pripreman rat i klanja i kame se ostrile.Izmisljotine Andrica koji nije imao nikakvu faktu i dokumentaciju,a zasta muslimani Balkana nisu krivi,pa su ponovo klani,jer je proradio srbski kanibalizam kojeg nosite u genima,i uvjek ste zedni krvi koljaci.
Ma ja svaka ti dala. Hajmo uzet malo drugaciji scenario. Bosanska vojska dosla u Beograd ili bilo koji drugi grad u Srbiji i pocela pucat tj vrsiti agresiju. Zar je za ocekivati da ce vojska Srbije izaci na ulice i poceti ljubiti vojsku BiH? I onda vojska Srbije pocne pucati na vojsku BiH i onda mi po Bosni pricamo kako ste vi ratni zlocinci. Haj malo razmisli pa se javi. Ne moze nikako Ilija biti kriv. Mozda i jest uradio nesto lose, ali to je cista samoobrana. Ne mozemo mi napasti Srbiju na nasoj teritoriji. Srbija je nas napala na nasoj teritoriji.