Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Црби, јебем вам и писмо наопако!
Srbi i Hrvati su izvrsili agresiju na BIH! Istra nije Hrvatska, Vojvodina nije Srbija, to su im komunisti poklonili, a Bosnjaci nisu nista dobili od tog zlocinca Tita.
\"Građani BiH najveće žrtve raspada Jugoslavije\" ma jok nisu - eto svemirci su najvece zrtve raspada jugoslavije... pa vjerovatno do sada i svaki divljak u dzunglama amazonije zna da su bh. gradjani najvece zrtve raspada jugoslavije koji je smisao ovakvog naslova !!!???
Zar to nisi do sada znao,na tu procjenu vam ja blagovremeno,stalno upozoravao,gosp.Karadzic,kojeg niukome slucaju niste htjeli poslusati ,nego ste slusali Aliju,Ganica,Silajdzica,Lagundziju i mnoge druge ratne hushkace - uz veliku podsku Zapada i EZ,uz koje ste i dan-danas ovisni posto ste i sami svjesni .TOGASRBE
Zar to nisi do sada znao,na tu procjenu vam ja blagovremeno,stalno upozoravao,gosp.Karadzic,kojeg niukome slucaju niste htjeli poslusati ,nego ste slusali Aliju,Ganica,Silajdzica,Lagundziju i mnoge druge ratne hushkace - uz veliku podsku Zapada i EZ,uz koje ste i dan-danas ovisni posto ste i sami svjesni .TOGA
ja sam pipo inace malo sham rehtardiran i necu na pishem na srphrskom je mi m.osnjaci imamo svoj jehzik jelh tahko ajd sad rahat svimha idem da stavljam mehlem na g.uzu jel imam shuljeve ajede sehlam za shve bh4ever
Ha... jel se može poništiti onaj glasački listić za Nezavisnu RBiH ? Ja bih svoj gurnuo u pakaš rahmetliji ako ga još ima.
Tako je PIPO ! Je bo Evropu ! Ajmo mi kod braće u Anadoliju !
@M.JEB.SRb. Sucur Allahu da je neko poceo pisati na cistom Bosanskom jeziku fala ti jarane svaka ti cast.Necemo valjda pisati na genocidnom pismu pa mi smo izmislili latinicu i bosancicu al su nam ih ukrali dusmani.Bosno ponosna budi se! BIH4EVER
Pa sami ste htjeli iz Juge šta se sad žalite?
Eticki,moralno i logicno genocidna srbija NIKAD nebi mogla uc u EU-u(hriscanski klub)prije Bosne i Hercegovine vec naprotiv EU_a bi sve uradila da pomogne nasu drzavu i napacen jos traumiran narod... Nema nade za Bosnjaka samo zato sto su Mulimanske vjroispovjesti,ISLAMOFOBNA EU-o!IMAMO dokaz kako vas GAZI krvolocna zvjeri karadabic u Haagu. BiH4EVER!
Ovo je samo mazanje ociju i dobijanje vremena za genocidnu srbiju!Ta EU-a je dozvolila cetiri godine sva moguca etnicka ciscenja ratne zlocine,silovanja,koncentracionalne logore,Ombargo na oruzje za bolje klanje Bosnjaka Muslimana,ta EU-a zna dobro ko i gdje se krije genocidas mladic pa nista ne preuzima cak naprotiv ona fino NAGRADJUJE krvolocne srbe za sva njihove zlocine! NE vjerujem vam EU-o,NE! BiH4EVER!
i ja sam zrtva ali moja savjest je cista, ja nisam glaso za nezavisnu BiH
Pricaj ti Tihicu sta hoces, 2010 na izborima te nece biti na mapi... Ni tebe ni tvoje SDA! Trazimo alternativu..
pa u pravu je mi smo izubili rat z..bo na alija srbi maju svoju drzavu na pola bosne a nas samo lazu i lazu