Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva glupost, kako se moze ocjenjivati "kvalitet" muzicke grupe?? To je stvar ukusa i individualna stvar.
to je nase kvazi novinarstvo...nadje 10 ljudi ispita ih i misli da cijela drzava tako razmislja...mrš baa kvazi novinari.nista od navedenog ne volim,ni mecku,ni messija,ni u2....gdje ste to pravili ankete??? na prenju?
Kako nemoze, ako moze knjizevnost, film, slikarstvo i ostale umjetnosti, zasto nebi mogli i kvalitetu muzicke grupe. Ja mislim da je klasicna muzika daleko kvalitetnija od bilo cega ostalog, ali meni su najdrazi i najblizi Rolling Stones-i. Nasi ce osjecaji uvijek biti subjektivni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a gdje je golf 2 :)???
@Dunja Upravo. Za vrijeme rata prevlacilo je to auto brdo zaliha, robe, spasavalo zivote, i islo na sve eksperimentalne 'tekucine' osim na gorivo kojeg (ni)je bilo. Neponovljivo auto. Da izbace neku retro seriju sa istim skicama i slicnim specifikacijama pod 2014 godistem, islo bi ko halva :)
Golfu 2 se rugaju oni koji su do 92 (njihovi roditelji sigurno, a ako su rodjeni do 92 i oni) gazili blato do koljena i auto su vidjal kad podju u grad na pazarni dan.
Eh kada bi imao novca!!!, uvalio bi se u politiku u neku partiju,i onda guzovace dobijes dva telefona free call(budzet placa),besplatno auto sa vozacem,besplatno gorivo servis,plata extra,specijalne vecere ,bla bla,,,, sastanci,placeni, odmor ljeti-zimi placen i trosak ide na drzavni budzet,a bogami i placeni vikendi,e to ti je dragi moji uzivancija.
Bayern ,Cola,Golf i bosanski dernek :D
a na fotki reklama za pederushe.
1200 ispitanika putem interneta, znači da u ovu kategoriju ne spada najmanje 50%, a možda i više koji nemaju pristup internetu. Mogli ste napisati ovakav naslov VEĆINA OD 1200 ISPITANIKA IZ BIH IMA OVAKVO MIŠLJENJE.
Kada bih imala neograniceno novca prvo bih pomogla porodicama kojima je zaista pomoc potrebna, a onda bih uzivala :-))... Zaboli mene briga i za Halidom, i za U2, i za Barcelonom hahaha.
Sve ok
Samo se sa U2-om mogu slozit, a ostalo balkan ko balkan.
ni sa U2, i to je individualno.
"prosječni bosanskohercegovački građanin " Pa ne kontam sto ste onda stavili sliku "prosječnog kretena sa tasnicom koji se moze vidjeti na ulicama Sarajeva"
http://www.telegraf.rs/vesti/1043662-dotakli-smo-dno-srbi-jedu-po-supermarketima-a-na-kasi-ne-placaju
izuzetno glupi podatci kao i istrazivanje!!!!!
još jedan od onih "trla baba lan" istraživanja
Kaže... Meni je mercedes najbolji. A nije ni fiću voz'o.
očigledno pojedinim i SDA najkvalitetniji mamicu im pozdravim
To kao bitno sta mi mislimo? P a kod nas to niko ne radi.