Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
G-dine Hakalo, Zasluzujete javnu pohvalu i priznanje ispred svih nas - građanki i građana - i ostalih koji nismoi obdareni ni educirani u domenu nadziranja, analize i ciscenja otorinolaringoloskim metodama - javnih urino-koprokulturalnih objekata i njihovih uzoraka.
a buduci da ti si ti kao dr. specijalista iz javnih toaletnih oblasti - nadzorni klozet organ - vlastitiom faringoloskom metodom uredno odradio svoj dio posla - iliti finalno-oralnu obradu prilozenih urino i koprokulturalnih podataka.
Prilikom svecanog otvaranja TOALETA (HALE), gospodji Borovac je pripala cast da se prva pokenja u halu... Sva sretna rekla je da je strasno odusevljena i da joj je samo nedostajao Haris Silajdzic da je pridrzi za usi dok obavi tu svecanu ceremonijuuuuuuH..