Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj vala da se drogiramo u prirodi,a ne ovako trosi gorivo gore dole
"Turisti u SOFTVERU".... s aspekta SIGURNOSTI tako i s aspekta ekonomije"... Ili novinari pogrešno prenose, ili "premijer" nema pojma o čemu priča...Budalama se ne može objasniti da entitet nije država, a kamoli kanton...
Samo polako lagano postajemo turisticka destinacija br 1. na ovim prostorima kad je kontinentalni turizam u pitanju. Prije 2 dana u danskim novinama tekst o Sarajevu na 4 strane , i to sve sama pozitiva i poziv da se posjeti ovaj biser.
@u redu za panju Hamo O kakvoj ti hrvatskoj pricash????? Sta mi imamo sa hrvatskom??? Odjebi i ti i oni.
jesam se osramotio pred owim swedima koje sam dovodio ljetos u sarajevo reko ima zicara, i kontam hajd kakva je takva je sigurno zahrdjala ko tramwaji al i nema je nikako! lijepa moja swedska zicare na svakom koraku
fino propali košarkaš i ubica KK Bosne Konaković našu imovinu stavlja pod hipoteku da bi lopovi iz ZOI-a izvlačili pare
Sad ce i "majorizirani" odmah traziti zicaru od mepasa do križa na humu.
sarajevska zicara, 20-ta godina, 7858272 prica o njoj, 0 konkretnih poteza uradzeno
Kako su "brzi" valjda se provozaju nasi unuci kada je zavrse.
...jesul se "ugradili" svi koji trebaju?
Nisu, ugradili su se oni koji su se toliko puta ugrađivali da se nikad više ne moraju ugrađivati. Oni siromašni koji nemaju osnovnih sredstava su se trebali ugraditi. Tako da je odgovor na tvoje pitanje "NE", i nažalost dok je ovakav sistem, uvijek ce i biti.
Neka je uradi ko god hoce, ko god ima pare, bujrum, ugradite se hiljadu puta, samo da se vise napravi i zavrsi i da se turisticka ponuda obogati.