Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hercegovina bravo!!
kako ste datum poklopili sa sajmom u Mostaru?
Joj ovih stručnjaka i njihovog očekivanja da neko sluša cijeli dan njihovo laprdanje i zatim hvalisanje po društvenim mrežama, a sve možeš izguglati šta ti god treba i 10x više i oko sigurnosti i oko MS i ostalih informacija samo uđeš na dva-tri jaka foruma na NET-u.
Fakati si, kako ti Nick kaže!
Osman Ćatić 💪💪💪
Načelniče, radije potroši vrijeme da vidiš ima li Ian kakve štetne ugovore sa firmom Neke Nikšića. Ti kao veliki musliman bi trebao znati da to sto radi Igman s konjičkim firmama je teški haram.
*Igman
Hoce li svi samiti biti u Bihacu kad premijer bude iz njega?