Behmen ljut na vladu kantona
0
Grad će podržati rad centra 'Vladimir Nazor'
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
briga vladu kantona za jadne i siromasne, ugrozene i nesposobne...od njih nemaju hajra. E, da je rijec o iznajmljivanju jedne od najpoznatijih gimnazija muzevom privatnom biznisu ili snahinom vrticu...ili dati da se postavi antena na krov skole da jos malo ozraci djecu, koga briga sto ce neko dijete mozda oboliti, sve je u Bozjim rukama ionako....e tada bi angazman tih grabezljivaca bio 100 posto...i tako dalje, i tako dalje. Bravco gradonacelnice, nije ni bilo sumnje da cete biti 24 sata dnavno angazaovani kao pravi covjek i profesionalac. Zelim Vam sve najbolje u teskoj bitci koja je pred vama i trajace cijeli Vas mandat.
sram da ih bude!!! udarili po najugrozenijoj populaciji! FUJ vala bas!
FUJ, FUJ I JOŠ 10000000000 FUJ ZA OVU JADNU DRŽAVU! FUJ!
Velika stvar je što čovjek, pored svojih velikih obaveza, nadje vremena da se uključi i ovu priću, odnosno da podršku, al ne samo riječima. Ovo je za svaku pohvalu gradonačelnika, a ove iz ministarstva nek je sram i stid kad su mogli pomisliti, a ne dozvoliti da dođe u pitanje rad centra, sramota. Nadam se da će se ipak naći normalni i sposobni ljudi koji će ovu situaciju uspjeti da riješe.
ama ljudi...nema dovoljno para...valja nam na odmore sad...
Podrzavam ovu odluku.Ovoj djeci je pomoc itekako potrebna!Ugodno sam iznenadjena odlukama gradonacelnika :)
svaka čast gradonačelniku!!! jest da je iz mrskog SDP-a ali skidam kapu za aktivizam koji inače pokazuje
Potez gradonacelnika mogu samo pohvaliti. Duznost vlasti koja posjeduje legitimnu moc i autoritet i jeste duznost da istu upotrijebi za dobrobit naroda a ne vlastitu korist, sto je danas sve rijedi slucaj.