Komentari (302)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakat ne kontam koja je svrha ovog Klixa i zašto je popularan portal, osim da stvara međunacionalne tenzije??? Pogledajte npr. Index u Hr. Ljudi ne j... živu silu, svojim istraživanjem smjenjuju korumpirane direktore, ministre, političare, tužilaštvo im i ne treba pored Indexa. A Klix.. Pa i komentari na Klixu i lajkovi su obična prevara.
povraca mi se od ovih fasista..pljuc!!
Bolje da su otvorili Centar za migrante koji dolaze.
Nikad "bolja" garnitura domaćih političara nije bila na vlasti. Okruženje neću ni spominjati.. Svi redom, neko više drugi manje ali svi rade na razjedinjavanju, rasprarčavanju BiH koja nikada nije bila ranjivija i slabija, prvenstveno od strane domaćih "predstavnika naroda. Posjete na relaciji Banjaluka-Beograd, Mostar-Zagreb, Sarajevo-istambul...i obrnuto te aktivnosti na diplomatskom povezivanju entiteta sa drugom državama su naročiti napad na suverenitet Bosne i Hercegovine.
Konzulat kako bi što prije razligu za Kroejšu, pa dalje do Dojčlanda!
dobra tema za prepucavanje primitivaca i ljecenje frustracija
ova kolinda nije normalna
Čuj konzulat Hrvatske u Vitezu, kako to glupo zvuči za one koji su odrasli u Jugi.
Ko u budućnosti bude mobilniji, preživjet će. Za to ti treba putovnica. Migranti to nemaju pa će trajno ostati ovdje. Naravno, 90% će biti smješteno u i oko Sarajeva.
Kao i sidro...na dno i ostaviti da se skupljaju alge.
zadnja slika: lik ko da u mjenjačnici radi.....
Hahahahaha, kad ce ga otvoriti na Stupu.? Ja budala majko mila, hoce na silu da su u BIH neko i nesto. Obicne karine,ima ih u BIH da mogu stati u dva sarajevska nebodera!! Hej baaaaa,sve je to nase,mi smo vecinski. Kontas!! Kontas koj kur+c!
upravo zbog tebe i tebih slićni Hrvati će dobiti Herceg Bosnu! BiH je država 3 naroda, a ne jednog kontaš?Dakle, u svim europskim višenacionalnim državama, a ima ih ukupno 4 : UK, BiH, Švicarska i Belgija, postoji etnička grupa koja je najbrojnija. To jednostavno po matematici mora biti tako. Od nekoliko brojeva, jedan mora biti najveći.
U BiH je to čak najmanje izrazito, jer Muslimani čine jedva 50% (najbrojniji narod u BiH do 1961. su bili Srbi), dok u Belgiji Flamanci čine 70%, u UK Englezi su 85% (Škota je 8%!), u Švicarskoj njemački Švicarci 80%. U tri europske države najbrojnija skupina (a kao što vidimo, ona redovito čini debelo preko 50%) ne mašta da uništi one s kojima pokušava gradit državu, da im zabrani da imaju medije, krši ljudska prava itd., nego ih poštuje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije to hrvatsko sidro. Lažu Čović i Kitirikićka. To vam je pokušaj za HDZ - UZP - ustaško gnjijezdo. Fino svoje će upropastiti! Ljudi, ne nasjedajte!
Da li ti KGK otvara konzulat u Vitezu zato što Vitez nije planiran da uđe u treći entitet?
I Vitez i Žepče kao i npr. Orašje su planirani u trećem entitetu. No to se nije svidjelo SDA i Komšiću pa su nam omogućili da aktiviramo Washitonski sporazum i vratimo Herceg Bosnu hvala im mnogo na tome
Ne znam ko je uopšte dozvolio da se otvara taj konzulat, postoji jedno predstavništvo , i nema tu nikakvih konzulata
tko bi trebao zabranit konzulat?
Vidi fasista.........bezveze se brukaju
znaš li ti što je fašizam? Ti se upravo brukaš!
Sreo Mujo Kolindu pa je pita:  - "Je'l Kolinda , voliš li ti sex u troje?" - "Volim." - "Pa, požuri onda kući..."