Hahahahaha, kad ce ga otvoriti na Stupu.? Ja budala majko mila, hoce na silu da su u BIH neko i nesto. Obicne karine,ima ih u BIH da mogu stati u dva sarajevska nebodera!! Hej baaaaa,sve je to nase,mi smo vecinski. Kontas!! Kontas koj kur+c!
upravo zbog tebe i tebih slićni Hrvati će dobiti Herceg Bosnu! BiH je država 3 naroda, a ne jednog kontaš?Dakle, u svim europskim višenacionalnim državama, a ima ih ukupno 4 : UK, BiH, Švicarska i Belgija, postoji etnička grupa koja je najbrojnija. To jednostavno po matematici mora biti tako. Od nekoliko brojeva, jedan mora biti najveći.
U BiH je to čak najmanje izrazito, jer Muslimani čine jedva 50% (najbrojniji narod u BiH do 1961. su bili Srbi), dok u Belgiji Flamanci čine 70%, u UK Englezi su 85% (Škota je 8%!), u Švicarskoj njemački Švicarci 80%. U tri europske države najbrojnija skupina (a kao što vidimo, ona redovito čini debelo preko 50%) ne mašta da uništi one s kojima pokušava gradit državu, da im zabrani da imaju medije, krši ljudska prava itd., nego ih poštuje.
Prikaži sve komentare (302)