Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U genocidnoj ne znas ko pije, a ko placa 😂😂😂
NEMIR KOD GENOCIDASA, KO UBIJA DJECU NEMIR IMAO VJEKOVE
@Psihopat SMRT SRBIJI
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hahahahahahakhahaha. jes vas navuko ponovo hsahahahaa
kako da ne , ne zasjeda parlament f bih ko skupstina sumske cim neko u federaciji ordne malo jace hihih
@Boba70BG pale vas ko NATO 1999. Smrdiju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tragikomedija... BH Srbi preko noci postadose najveci branioci mrske im BiH... :D :D :D
Zahtev za reviziju je sam po sebi farsa.
@malosutra Interview je vrlo interesantan bio. Kako sam vidio uznemiren je bio i u ljutni par put pomeno potvrdio genocid?I kaźe da ako srbija se osudi i da je "RS"stvoren na genocidu da ona (RS )nemoże da postoji zato pokuśavaju da sve negiraju.ali nije to niśta novo.
Samo guslaj,ma guslas ti khurac moj.
Jasno je koga je prpa uhvatila, Govedaricu nije ni blizu, kao sto je onog mrgonju
Ovlašteni agent je pokrenuo reviziju tužbe, kako je bilo nakon prvostepene presude i predviđeno, a Bakir nije stvorio krizu, nego su krizu proizveli oni koji se protive reviziji. Ne pitaju se kako če to sud protumačiti, osporavajuči čisto pravni postupak MSP. Takvo šta, je sileđijski postupak.
Kako je krenulo, ide Milorad na listu izdajnika srpskog naroda, a čojk se trudio da ga je banovala Amerika
Bosnje jaucu iz svojih 18,7% svaki dan ali ih niko ne cuje
🐖🐷🐽
Svi portalii se moraju pridržavati kodeksa, brisati komentare nasilja i govora mržnje. Vijeće za štampu, Regulatorna agencija za komunikacije, ne trebaju čekati prijave za postupanje iz svoje nadležnosti.
Za Srbe najznacajnini je dan 11.7.1995.
Slavlje sa prasetinom i hektolitrima rakije
@djikanbl Toga istorijskog dana ste izgubili svaku mogućnost nezavisnosti. Ubijene će Bog nagraditi na onom svijetu a vas je već kaznio na ovom a i na onom vam ne gine lomača.
Crkaju gamad od gladi,jebu dodiku mater na svakom koraku ali i dalje glasaju za krkana,zašto? -da prkose nama naravno :D
30. Ископа ме, сам га Бог убио; 31. Два је моја брата погубио. 32. Тијело им на ватру наложи, 33. Безиксаник и отпадник Божји 34. Браћу моју он ми је посјека, 35. А ја им се на гробу зарека, 36. Да ћу Бегу главу окинути, 37. Ил' ћу и ја трећи погинути
i pogide
Izgubljene gusle, sretnom pronalazacu slijedi nagrada. Sifra: Vucije Govece
ukro od mene fazon. fuj seljacine.
nisi bas seljak ali eto, spomeni me kad koristis moje fazone.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MRTAV SRBIN NAJBOLJI SRBIN
Hajde dogovorite se pa cemo vas ignorisat. Dodik udara sve oko sebe jedino mi je cudno da ga onaj lukavi Covic podrzava ako zna da je luzer. Sumnjivo mi pa eto.