Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vječna slava svim ljudima koji su branili BIH i civilizaciju od genocidnih srpskih terorista! I rahmet duši svim poginulim šehidima!
Stvarno ste dosadni više sa vašom verzijom po kojoj ste se vi branili, a Srbi bili agresori. Vi ste se borili za svoju stvar, a Srbi za svoju. Srpska borba je itekako opravdana bila. Šta bi Srbi bili sada da se nisu suprostavili, obespravljena nacionalna manjina u SDA banana republici?
I tako vijekovno srbi pravdaju i racionalizuju svoje genocodine i divljacke tendencije i postupke. Teroristi ko teroristi 😀
Hvala Vam za borbu protiv genocidnih srpskih agresora !
I taj goloruki narod ide po beogradu i pjeva po zvezdama granda.Nekad ce te se dozvati pameti bosnje ali bit ce kasno