Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde da se kladimo da će rekonstrukcija i obnova ovog strateški važnog objekta, bisera niskogradnje, sad kostat jedno stotinu do dvije stotine hiljada maraka ... minimum!
hee ...ćuprije i nesreče, aman jarabi! Jadan i čemeran je taj neimar i mostograditelj.
betonski most? on napravljen od 99% zeljeza.
A jaka mi mosta hmm
Cudo arhitekture i dizajna, ne znam kako se ovo moglo desiti
ohani emira majke ti!
Beton se nekad učio mislim na trećoj godini, dvosemestralno mučenje krv dok ne propišaš. Ako te onaj od gore pogledao i imo si dobrog profesora kad to prođeš ... uh ... Ovo je dvije lopate sljunka, jedna cementa i daj malo kreča onda i jeste moguće da potok odnese "betonski most"
Gdje se nalazi ova Vukojebina ?? " Podhranjenskog potoka negdje u Podhranjenu " WTF i o kojem mostu je rijec ja ovdje vidim neku skelu i potok koji je nabujao , i danas se svasta zove Most ccc Udarite poprijeko dva balvana i daske po sredini i eto im most , seljak bi sada da mu se prave i semafori , koji vas je kuratz tjerao da zivite u Podhranjenu OMG niste mogli naci visu nadmorsku visinu !!
Malo retardacije mentalne? Sta su ti rekli?
lol..most? potok odnio betonski most? bitch please
Granat ga je neki inžInjer napravio.
A ja i mosta
de mi recite da se šalite da je ovo most? pa ljudi moji ovo je za nepovjerovati
...most?
mozda onaj NL_Most iz r hrvatske