Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odakle komarac?Vatrom izgorio!Čuo sam za razna oboljenja i parazite što se tiče stoke,ovo što se sada dešava, mene dovodi u zabunu i zabrinjava,vjerujem i ostale stanovnike BiH.Dali će neka relevantna institucija izaći sa obavještenjem za javnost, o čemu se zapravo radi što se tiče oboljenja stoke od nepoznatih bolesti, koje nisu bile uobičajene na prostorima BiH.
e sad cete vidjeti sta ce država uraditi... ništa, jer je nema. mi imamo samo likove na vrhu koji nas pljackaju, a zavaravaju nekakvim kako svadjama
Vala i meni je više poplavio jezik od ovih što izdaju saoštenja i analize, evo samo što nisam više uginuo. Dok su nekad ti silni podobnici ĆERALI OVCE PO NAŠIM BRDIMA NIŠTA nam nije falilo, i bilo smo svi sretniji !
sve cemo mi to pojesti
Ni ukupni stočni fond u Goraždu nije mnogo veći od navedenog broja.