Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos Mladica, tada pukovnika JNA, s petokrakom na glavi / da pozovete da vam uvelica svecanost.
Osuđeni ratni zločinac Veselin Šljivančanin, pod petokrakom - u Vukovaru 1991 - https://youtu.be/Mb1HsSuD9U0
Ne znam kakve veze imaju bosnje sa antifasizmom. Pola vas je bilo u ustasama a pola u handzar diviziji. Drugo, jos vaznije, kako musliman moze biti komunist sa petokrakom na celu? Komunizam je izrazito netrpeljiva ideologija kada je rec o religiji. Tako da neko ovde laze.. ili si komunist ili musliman ne moze i jedno i drugo. Ne mozes niti musliman komunist kao sto ne mozes biti pravoslavni hodza.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koji kretenski narod, slavi zlikovce i ubice
A Draže i Ante bili miroljubivi ☺
1992 , predsjedništvo BIH, zvanično JNA i petokraku proglasili agresorima na BIH a djeca se okitila agresorskim znakovljem - STRAVA !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja zbrka, još samo da su se potrudili da nadju Djozinu sliku u SS uniformi pa da je okače za dan ZAVNOBiH-a.
Svaka čast, treba pokazati historijske činjenice, a ne prikriti kao da nikad nije postojalo. Činjenice, činjenice i samo činjenice
Zašto smo samo mi dobri bošnjani željni suživota dok ova dva kvazi naroda uvijek su nasilni i separatistički? To govori o našoj i njihovoj veličini!
Vau, hajde nesto pozitivno i iz Govnazda.
Svaka cast....oni kojima ona drzava nije valjala su lopovi i novokomponovani vjernici na baterije od 92 se sjeti sta su...licemjeri i beskicmenjaci,valja vam ova nesigurnost i kriminal sa svih srpskohrvatskobosnjackih strana.....ne kaze se dzaba da je narod ovca za sisanhe.
Bojim se da ovi uz Drinu jos nisu izvukli pouke iz predproslog a pogotovo iz proslog rata
Ne može Bošnjo bez petokrake , srboslavije pa to je čudo neviđeno.
nisu srbi jedini južni slaveni, jugoslavija kao što ime kaže za sve južne slavene
Tito, Tito, Tito je naše sunce
Koga zanima vise Tito, mrtav je 40 godina, koji vam je
Komunizam je ubio 100 miliona ljudi u 100 godina!!!
@AmarVisoko kapitalizam je direktno i indirektno tu cifru dostigao za 20 godina
vidim, većina bošnjaka je protiv tita, partizana i sl. zašto onda kmečanje u mostaru na oštećene spomenike i partizanska groblja.
SMRT FAŠIZMU I QU&AC KOMINIZMU
A kad kažeš da je ovo dns jugoslavenski praznik negiraju i pljuju te, evo vidim kako nije
SMRT FASIZMU , SLOBODA NARODU !
Ma kakvi goraždanski partizani nelupetajte gluposti. Iz same čaršije Goražde su 41-45 samo DVA čovjeka otišla u partizane i obojca imala 17godina kad su otišli i (poslije rata) dobili ulice sa svojim imenom kao da su "narodni heroji", jedna i danas postoji "Alije Hodžića" Nebrukajte se
Jedino da ste slavili tadašnju herojsku i partizansku brigadu pod imenom 16.Muslimanska Brigada, ali negdje od Mravinjca do Ustikoline, jok po čaršiji nebrukajte se, jer iskrivljujete (h)istoriju....