Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo
malo mu je i dozivotna
Tako i treba i jos koja godina nebi bila visak za takve ljude..
Pravda je spora ali dostizna.
Interesantno i absurdno..jos uvijek se osudjuju I kaznjavaju izvrsioci i kreatori etnickog ciscenja nesrpskok stanovnistva...a tvorevina nastala pomocu tih nedjela stoji ne taknuto...NECE DUGO ! NEMA LOGIKE !
Još jedan u nizu od desetina hiljada bosanskih Srba, koji su 02. maja 1992. godine ustali s ciljem rušenja suvereniteta i teritorijalnog integriteta Republike Bosne i Hercegovine i njenih građana, bivših građana Grada Sarajeva, sadašnjih stanovnika Romanije , Pala, Sokoca i Han Pijeska. P.S. Hvala onom malom broju bosanskih Srba, koji su osvjetlali obraz u smislu odbrane Grada Sarajeva od četničke agresije i učešća u odbrambeno oslobodilačkom ratu!
Sto hvala? Pa to im je kao stanovnicima BiH i bila duznost, kao tebi i meni. Ova zemlja njihova je koliko i moja i logicno je da ce je braniti. To je kao da se ja trebam zahvaliti burazu koji prebije lopova koji udje u nas stan.
@hary Apsolutno si u pravu, međutim kada je riječ o šačići ljudi iz reda jednog od naroda, treba im zahvaliti za ispunjenje građanske dužnosti, da bismo poslali poruku onima, koji su dominantno učinili suprotno. P.S. Ti isti bosanski Srbi, sada su "izdajnici" Srpskog naroda..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)