Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je jasno što i poljoprivreda ode u p.m. kad on obavlja poljoprivredne radove
Zato postoji "pritvor",pa onda bi sigurno bilo rocista,ali....
cuj obavljao poljoprivredne radove...napio se narkoman slomio se niz stepenice
Pa gdje nađe zid od tri metra u poljoprivredi crni Gorane?
Sve je to došlo sa sela, jadno i čemerno, "izbjeglo", ostavili dunume zemlje, koja je toliko plodna da dugmad siješ kaputi bi nicali, a sve samo radi lifta i tramvaja.
Nevjerovatno je kako se optuzeni razboljevaju i povrjedjuju kad treba ici na sud!!!
Cu j Pao Slomili Salija Sutali ga nogama on ko Djombic Dosao
Brz oporavak i puno zdravlja, oni koji Vas poznaju znaju da niste loš čovjek, a to je naj bitnije, ne gubite živce i budite snažni u ovom mnogo teškom trenutku za Vas.Neka Vam bude lakše ako znate da je mnogo ljudi u BiH prošlo sličnu torturu i nepravdu, jer je ovo BiH, zemlja u kojoj je sve nazor i u kojoj se sve opravdava nekim večim ciljem.
Nemoj se ti Gogi samopovređivati. Sud je tu da te oslobodi od svake odgovornosti. Oni generalno oslobađaju od odgovornosti za krupni kriminal i korupciju. Sitna buranija nahebe, a ti si krupna riba tako da će tvoj slučaj biti uskoro riješen na zadovoljstvo tvoje i uhljupa u pravosudnom aparatu.
U kolica invalidska i na rociste. Ili 'osjec objenoge ako ga toliko bole pete.
Veliki gospodin, čiju karijeru je uništio Fahrudin Radončić, koji sada indirektno kontroliše vrh pravosudne vlasti u BiH preko VSTV i Predsjednika Suda BiH, isti slučaj je i sa gospodinom Božom Mihajlovićem.Porazna je činjenica da to svi znaju u pravosuđu i mirno gledaju kako im Radojica uništava kolege.
Pucala je sebi raja u noge i za manje stvari poput odlaska na liniju, nedaj se gorane, izduraj dok srbi zavrse novi zatvor
I ne lazite vise...pise "...pao sa zida i slomio obje pete..."....ne treba biti sudski vjestak medicinske struke pa da znas da je nemoguce pasti sa zida i slomiti obje pete....obje pete mozes slomiti jedino ako skocis sa zida, a ne ako padnes
Ovaj nije cuo za doskok....kakav zid od tri metra!?
Bas pao.Baksuz.
mala moja bi li dala roćku ispod pupka da posadi voćku... jedino se ovim može baviti ovaj "poljoprivrednik"... ali... ponekad valja i kroz prozor bježati
@kasimaga Ahahahaha,legendo ima li jos strofa te poezije,ahahahahaa.....E svaka cast
@anamoon autor je rambo amadeus, a tome ima i 30-ak godina... ne bih da se kitim tudjim perjem...
Sto nisi vrat slomio hebo ti mater lopovaku i kriminalnu....Najveci zastitnik kriminalaca u BiH......Crkni majmune
beeee
vjezb'o bjezanje iz zatvora . Covjek se priprema ..😁