Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni ako si političar imaš status Zeusa, apsolutno besmrtan.
Pogledaj ti to, 39% ih ima, a u institucijama redovito namecu svoju manjinsku volju vecini? Vracaj ustav RBIH i suspendiraj institucionalnu povlastenost rodjenjem ili "konstitutivnost" manjina.
@IslamskiHalifat Ima li neki “zabrinuti” strani diplomata da kaže nešto? Napredujemo ka EU? Reforme, agende, akcize?
Pa sve kiriminalci u vlasti, klasicna kriminalna drzava. Za ove je italijanska mafija mala maca
ne možeš drugo ništa ni očekivati kada su nam svi u tužilaštvu i sudstvu korumpirani studenti pravnih fakuletat srebrenice, kobiljače, travnika i .... silnih fakulteta i šumarskih univerziteta
dnevna doza BiH pravosudne komedije
Ebeš naše tužilaštvo i tkzv sudije. Nije ni čudo da se sva najgora sranja događaju u ovoj nenormalnoj BiH!
Drago mi je da sam otisao iz Bosne. Ovo nigdje nisam vidio kriminala i korupcije u institucijama.
Politicki dogovori sa Dodikom i ostalom politickom "elitom". Bas pr3d izbore.0
Podrzavam Dodika po ovom pitanju treba provesti referendum na nivou BiH i da se narod izjasni treba li im ovakav Sud i Tuzilastvo BiH , pa ovim niko nije zadovoljan (nametnuli ga glupi stranci) a mi ko fol neovisna i suverena drzava. a oni i dalje konstantno rade sta hoce, bolje ga i ukinuti nego ovako da vrijedja i iritira narod.
Ja sam za to da glasamo za to da se uvede Anarhija, da budemo svi jednaki pred "zakonom"?
ovi u VSTV uvedose novu pravnu kvalifikaciju "malo lopov" , ne moze biti glavni al moze biti obicni tuzilac? koji ste vi meni u VSTV kralj?
ovo majke mi nema ni u Africi, smjena je radi lopovluka a nagrada je da suti o svom lopovluku
Manjine, manjinska APARTHEID volja, napravili sistem medjunarodni halfovi da ortodoksna i katolicka manjina i ako ih nema ukupno ni 39%, da u instuticijama BiH imaju 66% glasova, a time i da vladaju Bosnom. Ne vladaju Bosnjaci, vladaju apartheid manjine, Bosnjaci samo promatraju. Manjina apartheid preglasava vecinu apsolutnu u svemu i svacemu. To treba ukidati i istjerati manjinu iz institucionalne vecine.
@konsolidator Ne postoje konstitutivni narodi, pogotovo ne u demokratskim drustvima gdje ne moze jedna grupa zbog religije, boje koze, boje ociju ili bilo cega drugog, rodjenjem dobiti povlasteni status u sistemu da im pojedinacni glas vrijedi kao nekih drugih 5 glasova ili da oni imaju veto na neku odluku, a da ga drugi nemaju, recimo "ostali". To nema u demokratiji, a ni u BiH jer konstitutivnost je nametnuta, a ne odobrena od bosanske vecine gradjana na referendumu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sad mu se jos mora isplatiti plata za ovaj period sa kamatom i svi troskovi koje je imao kao i naknadno blacenje njegovog autoriteta.Pitam se samo kuda i dokle da ovi ovaj preopterecen brod neznanja i pravnog sranja u ovoj zemlji
Dodik je upravu. Treba ukinut Sud i tuzilastvo BIH. Mi narode ovakav sud ne trebamo ! Oni samo osudjuje sitne krimose za drogu i ponekog ratnog zlocinca. A oni koji najvise stete donesu funkcioniranju drzave su zasticeni od suda.
ma MILE je u pravu sto se tice tuzilastva BiH....bjedu osude nizasta a ove krupne kriminalce nesmiju ni skinuti sa radnih mjesta a kamoli u zatvor strpati,,
ovo ima samo u BIH
q__rčeva država .. lopovi, dileri, smutljivci, kriminalci .. i onda ko čekaš ko će pošteno pobijediti na izborima .. hahahha ye__banje u zdrav mozak
dokaz da lopovi vladaju svim institucijama
Stacemo jos sve doziviti u ovoj mafijškoj drzavi