Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro nam dosho legendo.
Dobro došao.
Uz čestitke G. Miliću, mala sugestija - odmah iskopirajte to uvjerenje o državljanstvu, u jedno 50 primjeraka, jer će vam ga naša birokratska mašinerija svako malo tražiti.
Šta ste se nakačili na YUTEL, je li to Milić na YUTELU zagovarao rat? Ja, koliko se sjećam, nije. Čovjek je napravio najbolji serijal o BiH, a taj je opet najbolji od svih do sada prikazanih Alkemija Balkana (Crna Gora, Srbija, Hrvatska - osim ako zadnja epizoda o Hrvatskoj ne bude zaista nešto posebno).
Evo prođe i zadnja epizoda Alkemije Balkana o Hrvatskoj. Bila je nešto biolja od ostatka serijala o Hrvatskoj, ali nije promijenila moj dojam da je serija o BiH daleko najbolja od ovih do sada prikazanih (BiH, Crna Gora, Srbija, Hrvatska). Šteta što je BiH išla u samo 10 epizoda.
Luna sjecas se ti kad si ga osjetila prvi put
A ja bi da me deportuju i oduzmu pasos !
A sad hadejmo malo ozbiljno. Kako je dobio BiH državljanstvo? Na osnovu čega? Sad vidimo koliko to državljanstvo vrijedi.
Pa piše ti. Pet godina boravka,
Ma *ebo njega, potrošeni *urton. Već odavno nije nigdje pristao. Istorijia, Historija, Povjest.
Pa sta? Kod nas u Gusinju i Plavu svi imamo bosansko drzavljanstvo pa se ne hvalimo.
Goran Milic, ljudina: youtube.com/watch?v=EC8GsuuFL48
pa žena mu je seljanka iz okoline Bosanskog Broda.................. rukua, nogua, latak............ da nebi Ane nebi ni državljanstva ha ha
Cestitam Milicu, gazijo!
Jedan Hrvat više. JUHUUU JEEEE
ŠTO TAJ VOLI PARE, IDI U PENZIJU
Cestitke novim gradjanima BiH !
Goran Milic??
Hajde neka ga. Primili smo mi u drzavljanstvo