Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez ikakvih predrasuda, ali ... zar nema u ovom gradu neko ko bi mogao obavljati taj posao
A tek principi, zasto se samo u Sarajevu SDA igra male Jugoslavije? Zaso nema nikoga u Mo ili BL da je iz Sarajeva?
@mikro Ima, ali ne ispunjava uslove. Mora imati kafanu i rupu u glavi, a tesko naci da ima obadva preduslova.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DF je najljigavija stranka, smradovi koji su se 100% uvukli u SDA pakšu. Komšić lažovčina, slago za Pelješki most, slago za Sutorinu, slsgo da neće sa SDA, slago za NATO, slago za NAP, slago za KS, doveo srbina iz Banja luke za ministra privrede i to biznismena sumnjivog obraza... Gonite se u milion PM...
Nek i ona smijurija od glumca i pjano isto tako preda pasose hrvatske,da vidimo te patriote.
e moj konakovicu. pa valjda je vaznije pitati covjeka kakav ima plan da podigne privredu. zbog tog je uostalom i predlozen na tu poziciju. sto se tice srebrenice, cak i ako priznaje genocid, on nece smjeti to javno da kaze jer ima porodicu u BL. znaci, ovo je samo spustanje komsicu, nikakva tebe nije briga za srebrenicu. kad si frajer, otidji ti u BL i reci da je bio genocid!
jo ... vazda ista prica!
Pošaljimo i mi eksperta Šćepu u Banjaluku, za ministra sigurnosti RSa.
nije mi jasno kako Vosjka RS koja je usla u sastav Vojske BiH nakon rata moze biti agresorska. pa cak i R. Mladic, koji je osudjen za ratni zlocin, nije osudjen za nikakvu agresiju jerbo je covjek rodjen u Kalinoviku. Dakle, kako mil i 300 000 Srba u BiH 1992 mogu izvrsiti agresiju na sami sebe, neka to objasni nastavnik fiskulture Dino K.
Nema kadrova u Sarajevu pa treba dovesti čovjeka iz drugog grada.Nevjerovatno.Neće niko normalan u vladu sa SDA .Igoru podrška i nek ne sluša ove glupane ,LOPOVE i seljake iz SDA.
da se ne ubije za govornicom od tolikih pitanja
HAHA GROHOTOM SE SMIJEM!!! pa jade jadne nikad necete naci takvog Srbina iz Rpublike Srpke. Mpzete to cuti samo od neke podgyzne muve iz vaseg tora... Okanite se naucne fantastike. Zivot je lijep!
kakvo je to smece od stranke.. fuj!!!
Pa sunce ti zarko nije bitno jer ima kvalifikacije i kako radi već mora priznati agresiju i 9.januar.
Ovo dodje kao kulturoloski eksperiment. Koliko kosta nacionalizam.
Ako nema stručnjaka od 500 000 stanovnika u KS, ima u Zenici, Konjicu, Tuzli, Mostaru, Travniku itd. Ako baš nema nigdje u FBiH dovedi nekog iz Zanzibara. Ali eto kažu da je ovaj veliki stručnjak, čak se pokušao ubiti pa promašio.
Kanton Sarajevo ima godisnji prihod od PDV-a veci nego cijela sumska republjik 😂😂😂😂😂 I oni bi se nesto kao raspravljali....eeee sirotinjo sumska, dozovite se dok van nije kasno!
Ma priznace on sve, I gace skinuti, da zajebe KS.
Glasao sam za DF od osnivanja a ako se ovo iz stotinu razloga o nerazumnim prijedlogom o imenovanju ovog kafandžija iz BL ostvari moj glas za DF više nikad neće imati